Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeriosMT2 Jak długo pociągnie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Myślałem nad gra na Teriosmt2 lecz zastanawiam się czy nieupadanie po 2-3 miesiącach. Jakie są wasze opinie o tym servie i o jego stworzycielach. Zauważyłem ze dużo ludzie sprzedaje konta i kończy swoja grę. Czekam na wasze opinie. 

Edit 

Dodatkowe pytanie czytałem o tym ze terios startował 2 razy i jestem ciekawy czy eq postacie itd zostały przeniesiony z 1 na 2 czy trzeba było robić od nowa. Ponieważ to by wyjaśniało tyle max lvl.

Opublikowano

lepsza jest już revoria.eu którą bardzo polecam, lecz terios to juz nie to co kiedys :P

Opublikowano

Surek obiecuje > Surek Znika > ...

I tak w kółko. Nie grałabym. Odradzam.

Akurat ja nigdzie nie zniknąłem :O, właśnie kończymy robić event swiąteczny. Spokojnie aktualnie teriosem zajmuje sie kilka osób, wiec bedzie tylko lepiej :)

Bedzie zapewne stal za miesiac/dwa jak lanersi s1 z 40 graczami

Od kiedy laneris s1 ma 40 graczy? Ja myślałem ze po 2 latach ma 150 ale No cóż, prawie żaden serwer nie potrafi sie utrzymać na rynku tak długo jak s1 lanek... I proszę nie porównuj serwerów z 2012/2013 do serwerów z 2015.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Akurat ja nigdzie nie zniknąłem :O, właśnie kończymy robić event swiąteczny. Spokojnie aktualnie teriosem zajmuje sie kilka osób, wiec bedzie tylko lepiej :) Od kiedy laneris s1 ma 40 graczy? Ja myślałem ze po 2 latach ma 150 ale No cóż, prawie żaden serwer nie potrafi sie utrzymać na rynku tak długo jak s1 lanek... I proszę nie porównuj serwerów z 2012/2013 do serwerów z 2015.

No nie wiem pro trzyma sie 5 rok :)

ban.gif

Opublikowano

Surek obiecuje > Surek Znika > ...

I tak w kółko. Nie grałabym. Odradzam. 

Dokładnie tak samo uważam.

Nie polecam żadnego serwera od surka, wszędzie masa botów, bugów itd. Jedyny + to stabilność. ( teraz w tych czasach to już normalne ) więc nic nadzwyczajnego.

­

Opublikowano

No nie wiem pro trzyma sie 5 rok :)

Są wyjątki takie ja pro, balmorka itp.

Dokładnie tak samo uważam.

Nie polecam żadnego serwera od surka, wszędzie masa botów, bugów itd. Jedyny + to stabilność. ( teraz w tych czasach to już normalne ) więc nic nadzwyczajnego.

­

Grałeś ostatnio na s2 lanerisie lub teriosie że tak gadasz?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Serwer Lourta, czyli głównego technika Antaris oraz wielu innych miesięczników pod hajs helium2 etc. Oczywiście nie polecam bo 2 dni po tym jak go stworzył przestał się nim zajmować nic dobrego Cię drogi graczu na tym serwerze nie czeka.

86330544793874815384.jpg

Opublikowano

Niestety na teriosie nuda nuda nuda :( nie ma bardzo co robic 0 jakiś nowości od startu praktycznie nic nie było dodawane jak wyjdzie coś konkretnego to na bank staci graczy ale póki co nie ma czego się bać bo same niewypały 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...