Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LG G2 F320K problem z systemem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, właśnie zainstalowałem przez flash toola androida 4.2.2 pod owy system i chyba coś nie pykło bo oprócz muzyki z logo i rozmazanego logo nic nie ma.. Jakieś porady jak go odratować ? ;)

Opublikowano

Do emergancy mod wchodzi?

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Wgrywasz ponownie system i tyle.

Opublikowano

W jaki sposób? Flash tool jakoś nie reaguje na telefon .. :x komputer co prawda jakieś reakcje ma.

w jaki sposób nie reaguje? Jeżeli nie czyta ci jego pamięci to ostatnio miałem podobnie z starym LG L3 którego modowalem

Opublikowano

Ale jak podlaczasz do kompa to masz dźwięk podłączenia do kompa ?

Opublikowano

Tak, wykrywa. właśnie instaluje softa od nowa. Miałem jakieś problemy ale postąpiłem z instrukcjami i 

4ul5d8.jpg

coś leci..

###Edit. właśnie sprawdziłem i soft, wszystko reaguje ale zamiast obrazu mam rozmazane kreski . :p

Opublikowano

Jeżeli masz możliwość to podeślij zdjęcie :D

Opublikowano

Uszkodzone gpu prawdopodobnie, przy wylaczonym telefonie jak podlaczysz go pod ladowarke to pokazuje sie animacja ladowania?

Mozna sprowac wgrac na czysto bootloader albo programem boarddiag sprawdzic pamiec emmc i ram czy nie ma zadnych uszkodzen. Zeby boarddiag dzialal musisz wejsc do trybu download procesora (qdloader 9008) poprzez zwarcie odpowiedniego pinu na plycie do masy (poczytaj sobie o tym trybie w internecie, masa informacji, mozesz szukac pod haslem g2 unbrickable tylko pamietaj zeby nie wrzucic bootloadera od D8xx)

Opublikowano

Uszkodzone gpu prawdopodobnie, przy wylaczonym telefonie jak podlaczysz go pod ladowarke to pokazuje sie animacja ladowania?

Mozna sprowac wgrac na czysto bootloader albo programem boarddiag sprawdzic pamiec emmc i ram czy nie ma zadnych uszkodzen. Zeby boarddiag dzialal musisz wejsc do trybu download procesora (qdloader 9008) poprzez zwarcie odpowiedniego pinu na plycie do masy (poczytaj sobie o tym trybie w internecie, masa informacji, mozesz szukac pod haslem g2 unbrickable tylko pamietaj zeby nie wrzucic bootloadera od D8xx)

Animacja też tak samo. Ale przed wrzucaniem nowego softa wszystko było okej, nie wiem co się stało..

Opublikowano

Sprobuj jeszcze wrzucic soft w trybie emergency (na necie jest duzo poradnikow i informacji jak to zrobic, poszukaj). Jesli znowu podczas flashowania stanie to pozostaje sprawdzic w/w programem czy pamiec emmc nie jest uszkodzona, jesli nie to wgrac bootloader + recovery, powinien sie ozywic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...