Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd przy rootowaniu S3 Mini.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mój kolega ma pewien problem, posiada on telefon Galaxy S3 Mini i chciał go zrootować poprzez odina i wyskakuje mu pewien błąd. A mianowicie : 

Co ma teraz zrobić? Wgrać nowy system? 

xD

Opublikowano

To jego post ten z 2014 r czy który?

Niech spróbuję wgrać :D bo za wiele to tu nie zrobi

Czekaj Bo nie zrozumiałem włącza się mu telefon?

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Zaraz powinien odpisać, nie ale ma dokładnie ten problem i nie wie co ma zrobić i dlatego tutaj wkleiłem xD Prawdopodobnie włącza mu się i wyskakuje, że brak połączenia, recovery też się nie włącza. Jakiś poradni masz jak wgrać ten system? 

xD

Opublikowano

Nie jest to trudne ale tu masz poradnik

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

No dosłownie rozpierdolił mnie post, szukasz rozwiązania a nawet nie przeczytałeś w ogóle postu do którego link i napisane s a możliwe rozwiązania. 

Użyj kiesa po to jest program, jak nie idzie to znowu odinem . Kies praktycznie w 99% działa bez problemowo

Jeśli nie działają obydwa programy to pozostają jeszcze wtyczki ( dokładnie pisze o nich w poście czytaj sobie sam, zrobić/kupić nie problem )  i ponownie wgrywać. 

Tutorial to chyba zbędny, jest dla dobrego telefonu a nie  z uwaloną aktualizacją.  W serwisie kilka minut i mogą odblokować. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Wkleiłem to co mi wysłał, myślałem, że nie działa to co jest tam zawarte i on to czytał więc no zrobiłem to o co mnie poprosił ;) 

Wszystko działa, dzięki 

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...