Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Channel Admin permissions

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka może ktoś powiedzieć jak ustawić Channel Admina tak żeby mógł edytować kanał na którym go ma a nie wszystkie ? Z góry dziękuję! Daje limit like jak będzie działać !

Opublikowano

Nadaj sobie rangę Admin Server Query.

Następnie skopiuj ukrytą rangę Channel Admin, nakładając uprawnienia na rangę widoczną.

Możesz samodzielnie zmienić permisje, lecz podałem Ci najszybszy sposób.

Tu znajdziesz opis wszystkich potrzebnych Ci permisji:

->http://norczan.pl/spis-permisji-teamspeak-3/

Opublikowano

Nadaj sobie rangę Admin Server Query.

Następnie skopiuj ukrytą rangę Channel Admin, nakładając uprawnienia na rangę widoczną.

Możesz samodzielnie zmienić permisje, lecz podałem Ci najszybszy sposób.

Tu znajdziesz opis wszystkich potrzebnych Ci permisji:

->http://norczan.pl/spis-permisji-teamspeak-3/

Dziękuję za podanie linku ale dalej nie wiem jak ustawić żeby Channel Admin mógł edytować tylko swój kanał a nie każdy. Mógłbyś jakoś to wyjaśnić bardziej ?

Dodaje zdjęcie permissions z Modyfikacji kanałów tak będzie szybciej gdy otrzymam odpowiedź co tutaj zmienić.

uBn5Doc.png

Opublikowano

@Mat666

1961922.jpeg

Dziękuję za ss'a. Ale jest jeszcze jedna sprawa nie mogę edytwać kanału sprawdzałem to. I tutaj mam małe pytanie jeżeli grupa SERWEROWA np. Zarejestrowany ma odznaczone wszystko w modyfikacji kanałów a ma Channel Admina u siebie na kanale to czy to się nakłada i przez to nie może edytować swojego kanału ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...