Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg]Agni - Still op?

Rapt0rGejming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie czy Agni nadal jest taki mocny? Długo nie grałem w Smite, a po powrocie nie grałem zupełnie Agnim. Podobno teraz jest bardzo słaby. Nawet nie widzę żeby ktoś nim grał. Dostał jakiegoś dużego nerfa czy jak?

Opublikowano

Agni slabiutki polecam sol

panie on wcale nie jest słaby nic takiego nie dostawał po prostu Mid to teraz Janus, Pos

warto nim grać choćby dlatego że jest chyba najmniej nudnym magiem nim można zabijać na wiele combosów i to jest coś fajnego

Opublikowano

Agni słaby? Bardzo nieprawdziwa informacja.

Nie ma w tej grze postaci słabych, bo są one w miarę wyrównane. Temu bogu można przypisać wiele pozytywnych określeń, np. mobilny i mocny. Fakt, nie należy on do grona tych najłatwiejszych bohaterów, ale posiadając umiejętności gry może być mocno zauważalny w meczu. 

Reasumując, mag jak mag, niczym negatywnym się nie wyróżnia, słaby nie jest. 

Opublikowano

Właśnie zacząłem grać znów Agnim i przyznam, że nie zmienił się. Obrażenia kosmiczne, zwłaszcza z ulta. Dużo combosów co sprawia, że gra nim jest jeszcze bardziej ciekawa. Dziękuje wszystkim za odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...