Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

steamguard - kod w telefonie - Plik na telefonie

Just Diego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam poważny problem. Zrobiłem autoryzacje na telefonie i potrzebuje tego pliku który sie tworzy gdzies tam ukryty na telefonie <steamguardid>. Zrootowalem niby telefon, pobrałem  root browsera, wchodze do folderu "data" a tam jest pusto, chociaż u kumpla tam właśnie znajduje sie ten plik

/////

Ale takie oferty sobie daruj, bo to nie giełda

/Eryk

//Dobrze krUlu ~ Diego

Opublikowano

odinstaluj root browser i zainstaluj na nowo, jak poprosi ciebie o uprawnienia root, przydziel je

@unbandatvac

Popatrz, odinstalowalem root browsera, zainstalowalem, musiałem tam coś jeszcze przy instalowaniu i nadal nie widze co jest w folderze "Data" na telefonie. Telefon rootowalem jeszcze raz, po zrootowaniu zainstalował mi sie aplikacja "Superuser" którą niby można nadać uprawnienia root'a, no ale nie za bardzo wiem jak to moge zrobić, próbowałem na wszelkie możlwie sposoby. Halp!

Opublikowano

Jak uruchamiasz root browser to automatycznie powinno ci zapytać, czy chcesz przydzielić, a jak nie to wejdz do supersu - aplikacje - kliknij na root browser i dostęp weź na przydziel i powinno pomóc 

76561197963952284.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...