Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy LG G2 jest dobry?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Miałem w planach kupienie LG G2 (w miarę tani bo jak patrzyłem na cenę G3 to wolałem zostać przy swoim)

Mój telefon to Kazam Trooper 5 (Gówno) i czy ma ktoś telefon LG G2 i mógłby napisać co o nim sądzi? Widziałem specyfikację ale wolę widzieć opinie tutaj coś nie dowierzam że wszystko perfekcyjne.

Opublikowano

LG G2 jest świetny, pod względem wydajności to nadal High-End i nie zauważysz większej różnicy pomiędzy najnowszymi smartfonami, oprócz kilku bajerów. Minusem jest fakt, że okres wsparcia dla G2 już się zakończył, więc jeżeli jest to dla Ciebie istotne zastanowiłbym się nad Nexusem 5.

lownfast

Opublikowano

Jest bardzo dobry, 2 GB RAMu, Snapdragon 800, ekran Full HD. Bez problemu pograsz prawie we wszystko, nie będzie się zacinał. Knock Code to fajna sprawa.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Brat ma i bardzo go chwali. Nie zacina się ni nic, pograsz sobie w dobre gry, w codziennych zastosowaniach tez jest super(między innymi wbudowana aplikacja Quick Remote - mozesz sterowac dowolnym urzadzeniem zamiast pilota).

Bardzo dobrze, że zrezygnowałeś z wyboru G3 - wydajnościowo od poprzednika jest o wiele gorszy, wszystko przez rozdzielczość QHD B/

#teams4bal

Opublikowano

Lg G2 nie jest wspierany, więc z tego co widziałem to nie będzie mieć Androida 6, ale dalej pozostaje wsparcie od Custom Developerów. A CM 13 (czyli android 6 od Cyanogenmoda) jest już dostępny.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Dużo poczytałem na temat tego telefonu, mimo, że telefon już do nowych nie należy to nadal może konkurować z obecnymi smartfonami z wyższej półki. Faktycznie zbiera dużo bdb opinii, w niektórych początkowych modelach był problem z żółtymi plamkami na ekranie, nie wiem czy nadal ten problem występuje. Możesz kupić 32 gb (w Polsce tylko 16gb było) tylko wtedy nie masz gwarancji producenta, zostaje tylko serwisowa. Np. na OLX możesz znaleźć w cenie ok. 700 zł z polskiej dystrybucji- model D802 z gwarancją producenta ( faktura 23%). Jak Ci nie zależy na nowościach to śmiało możesz go kupować, chociaż dla niektórych brak karty pamięci w tym modelu to jednak problem ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...