Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem DayZ Mod

auturak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem niedawno kupiłem arma2 i postanowiłem pobrać mod dayz. Problem polega na tym, że dayz commander nie działa, a DayZLauncher chyba też coś nie halo. Proszę powiedzcie mi z czego aktualnie korzystacie aby móc pobierać te wszystkie mody abym mógł wbijać na wszystkie serwery bo obecnie łącze się tylko z serwerami dayz mod a na reszte mnie nie wpuszcza (łącze się przez tryb wieloosobowy w grze).

Opublikowano

DayZ Luncher.

Gdybyś opisał konklretnie problem ( coś nie halo, to nie opis problemu ) to może bym ci pomógł

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Po uruchomieniu tego Lauchera wyskakuje mi (po przerwie 10s) okienko programu, brak serwerów tylko 1 serwer - Loading please wait. Czekam... i wyskakuje kolejne okienko '' ERROR --- There has been an error. Would you like to sentd an error report?" TAK/NIE, co nie kliknę zamyka program. Reinstalacja programy 2 razy robiona.

Opublikowano

Dziwne.

Widzę że ludzie mają takie same problemy jak ty, ale nikt nie zna rozwiązania.

Najnowsza wersja DayZ Lunchera? Użyj opcji "update luncher" w " settings ".

Włączałeś już armę?

Jeśli nie to włącz i spróbuj.

Jak nic nie pomoże to spróbuj tego lunchera:

http://customcombatgaming.com/forums/index.php?/topic/1605-ccg-launcher-download-and-instructions/

Jest to luncher pod konkretne serwery, ale zobacz czy wogóle ci działa.

I jak coś się stanie to opisz to DOKŁADNIE

76561198030011137.png

Opublikowano

Luncher u mnie to jest wielki error co bym nie zrobił, próba aktualizacji - error, nie można odnaleźć serwera itp. 

W arme pograłem na samym początku ponad 0,5 h.

Pobrałem, odpalił się ten program nawet serwery się pojawiły 8 bo 8 ale tylko z modem over. Zaczeło pobierać i ... -" It looks like something wrong. (File sizes dont match)".

I tyle... aktualizacji próbowałem i nic to samo.

Jeśli te programy nie działają to jest jakiś sposób aby pobrać bezpośrednio mody obsługujące poszczególne serwery? Abym mógł wejść z gry i odpalić przez trym muliti?

Opublikowano

Steam -> Arma 2 i Arma 2 OA -> Właściwości -> Pliki lokalne -> Sprawdź spójność plików gry.

Jeśli to nie pomorze to reinstall A2 i A2OA

76561198030011137.png

Opublikowano

Przeinstalowałem grę i o dziwo DayZ Luncher zaczął normalnie działać, spytał sam o aktualizację :P Wszystko pięknie pobiera gra gitara. 

Bardzo Tobie  Pba47 dziękuje za poświęcony czas i rady aby mi pomóc.

Wielkie dzięki. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Typowy błąd brakujących plików.

Polecam się na przyszłość :)

76561198030011137.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...