Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stary klimat w CA?

ButcherFX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taaaa, szczególnie jak wchodzisz do obojętnie jakiego rooma a tam prawie same tureckie flagi. Jak się gra ten nowy tryb PCM to można to przyrównać do starego dobrego Combata bez gównianych duali i tego całego gówna za nx.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

taaaa, szczególnie jak wchodzisz do obojętnie jakiego rooma a tam prawie same tureckie flagi. Jak się gra ten nowy tryb PCM to można to przyrównać do starego dobrego Combata bez gównianych duali i tego całego gówna za nx.

w ca zawsze były turasy i żydy :( 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

gra się rozwinęła , ale wiadomo stary klimat był mega sztos ;d , teraz czasem sentymentalnie wejdę postrzelać ;P , kiedyś przedłużałem cyclops,recon vest , p90tr se a dzis to wszystko na perma , kiedyś kupywało się bronie za 24,900 NX żadne ACE itp dziś jakieś ACE o troszkę droższe a tam minimalna różnica -1 recoil czy tam +1 dmg czy +3 i już o pare "K NX" droższe , kiedyś dawali rzadko broń za GP na perma za 80k GP , 100k GP a dziś na te bronie jest 60/50% przeceny za NX , dla mnie kiedyś nie wiarygodne było mieć M416 CQB Camo na perma a od ostatniego patcha za 46,080 NX można mieć broń 1star gold na perma (2 star też ale droższy ten renewal na perma) , pamiętam jak kiedyś się biło te lvl`e na Cabin Fever a teraz porobili nemexisy exp passy 300% itp , lvl`e się szybciej bije niż kiedyś ale i tak uważam że Combat Arms to fajny FPS z klimatem , czymś innym no i oczywiście dużym wyborem broni tyle razy użyłem "kiedyś" bo to kiedyś i już nie wróci , pozdrawiam.

PS:
przez całą moją przygodę udało się osiągnąć COL 2 i
AR (12 perm) - M4A1 SOPMOD :yay:
SMG (5 perm)
SR (7 perm) 

Inne - Classic Hawk perm  :yay:  , Classic Mei perm :yay:, G18 cobra perm , M1911 MEU perm , Nóż Balingson perm , Recon Vest perm :yay:  , Cyclops Bandana perm :yay:

chyba to co chciałem osiągnąłem prócz M416 CQB Camo :s   i P90 TR SE :s 
jakby ktoś chciał pograć fun to niech doda :
Combat Arms nick iiBURN
League of Legends nick iiBURN

Pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego Roku ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...