Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak żyć?

witti97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, dajcie jakieś pro tipy, jak wyjść z tego brudu jakim jest gold.. Byłem już dwa razy w g3, jakoś to szło, ale dzisiaj 7 lose streak i jestem na pograniczu g4 i g5.. Ostatnio do g3 przegralem 6 promocji z rzędu. Nie wiem co robię źle, bo dwoje się i troję, żeby te gówna wycarrować to i tak albo bot premade jest 0/10 w 8min albo jakis syf  feeduje fiore do 8/0 i schodzi i mnie zabija na strzala. Być może powinienem kerować ten cały brud 1vs5, ale jak? Jak skoro wystarczy, że jeden z przeciwników będzie tak samo sfeedowany jak ja i już nie poradze sobie z całą drużyną. Tutaj moje ostatnie mecze, pomóżcie...

http://wrzucaj.net/image/GSXuK

Opublikowano

Nie wiem co mamy CI napisać... No i co mamy Ci doradzić? Przeszukać forum? Odpowiedzi będa zawsze takie same bez względu na ilość założonych tematów.

-Graj lepiej?

-(łatwo mówić, spróbuj grać 1v9)

-Dużo roamuj?

-(roamuje, tylko że już jest 0/5 na bocie w 5 minucie)

-Po prostu graj?

-(jak mam grać skoro zawsze w mojej drużynie są nooby?)

-Ale nooby zawsze będą, z jednej strony u Ciebie jest mniejsza szansa na ich występowanie

-(nie prawda bo zawsze są u mine a nie u nich)

- przeciwnicy mają carry 10/0 oraz 4 osoby po 2/7. Dalej będziesz uważał że masz noobów bo Twoi mają 4/8  a Ty 8/0 i przegrywacie.

-(no sam widzisz, że nawet nie mogą zabić tego carry...)

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

W całym.goldzie przegrałem 7 gier . Zacznij pickowac postacie na jungle, którymi się łatwo carruje imają mocne early . Gankujesz ile się da - twój noob team cię słucha, bierzecie barona koło 25 minuty i GG .

Opublikowano

Tak jak kolega u góry staraj się grać Jungle.. Najlepiej postacie mocne w Early. Lee,Nidalee? 

Wykonuj mase ganków i zostawiaj kille drużynie.. Albo graj na midzie assasynami. Zed/Yasuo/Talon/Syndra Roamujesz na bota topa i masz darmowe kille ;v

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

graj jungle postaciami do bejbi systu, wbijaj na bota co minute/dwie i na topa z midem też czasem wbij. Nie czekaj aż poproszą cie o ganka, tylko wbijaj się sam jak widzisz że możesz. Polecam lee/shaco, bardzo dobre champy. Na jungli możesz kogoś wydymać i ganki masz do tego ideolo

Opublikowano

Dzisiaj już dwa mecze zagrene, 2 lose. Aktualnie 9 lose streak. Tutaj meczyk z ostatniej chwili :) Komentarz jest zbędny. Kolejny mecz to spadek do g5. Żałosne

04e1b094b98d4b1a2b331c0e63c96f56.png

0b7228936bb31031bd6433e673bd60bd.png

Jakimś cudem nie spadłem. Fiora afk tak od jakiejś 15min :P 10 lose streak, lecimy dalej :D

Opublikowano

Graj riven na topie ez win  wygrasz linie nafedujesz sie wyfarmisz i masz ez wina a jak twoj team nafeduje adc 20/0 to i tak go rozpiedolisz ze nawet pierwiastek z niego nie zostanie xD 

Opublikowano

Ty no ziomeczku z taka farma to ty napewno nie wyjdziesz :D

W tym meczu akurat zamiast farmy wybralem bieganie cały czas bot/top. Potem już bylo cięzko farmić jak tristana wchodziła na mida i pushowala w sekunde :)

Opublikowano

nie liczy sie kda a objectivy - jesli posluchasz sie tej rady na 100% wyjdziesz

+ jesli masz losestreak to zrob sobie przerwe bo tiltujesz 

+ masz strasznie slaba farme

Opublikowano

­Znajdź sobie postać, którą będziesz grał cały czas - na każdej pozycji i nią będziesz carrował.

W tym meczu akurat zamiast farmy wybralem bieganie cały czas bot/top. Potem już bylo cięzko farmić jak tristana wchodziła na mida i pushowala w sekunde :)

Nie rób tak, to sensu nie ma. Co ci z tego, że pomożesz innej linii skoro oni i tak nic nie ugrają?

Bez nazwy-2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...