Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreatMuOnline.pl | EXP 1000 | DROP 35% | Season 4 | START juz 18.12.2015

EdiGMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

z gory chcialbym serdecznie podziekowac wszystkim za udzial w Testach.

A teraz zapraszam na start pierwszej 6 miesiecznej Edycji 1 .

6f929aceb3b67.jpg
Informacje o serwerze:
Wersja: Sezon 4
Exp: 1000%
Drop: 35%
Poziom na rr: 400

Punkty za rr: 500+100pkt za każdy GR

ELF 650pkt DL 600pkt i res cmd
Maksymalny rr: 100 (GR)
Nagroda za GR: 300crd (Webshop)
Adres:
http://www.greatmuonline.pl/
Klient: http://www.greatmuonline.pl/

Dodatkowe informacje:

-BOT wbudowany w klienta(minimalizowanie,AutoKillMobow)

-SwampOfPeace jako mapa PVP bez naliczania PK LVL

-Aida NON_PVP
- System Marry
- System PC Point
- System VIP.
- Dostępne wszystkie eventy Sezonu 4.
- Dostępne wszystkie przedmioty Sezonu 4

-Spoty na mapach

-Rozne ciekawe Eventy :)

-rozdawanie pkt w grze /addstr 499 (max 499pkt mozna rozdac) agi vit ene cmd

- BOT w grze pod klawiszem F10 tam tez informacje uzycia BOTa
Start 1 edycji 18.12.2015 wieczorem :)

afcf2ece132c0.jpg

360fc670df74c.jpg

Opublikowano

Czy bedzie wprowadzona wymiana creationow przez admina ? powiedzmy raz dziennie o 20 w lorce? np 1joc=2b 1joc=3s jak kto woli ?^^:D to wazny szczegol bo co z tym robic.

A i co z sumka ? bedzie normalnie czy za pc pointy tylko ?:D

Opublikowano

A jak wygląda party exp i zbalansowanie postaci pod względem PVP ? I ile osób było online na edycji '0'

Party EXP dziala - o % juz pytam Admina

Party Bonus:

Zwykłe party(2) - 5% (1050x)

Zwykłe party(3) - 10% (1100x)

Zwykłe party(4) - 15% (1150x)

Zwykłe party(5) - 20% (1200x)

Set Party(3) - 30% (1300x)

Set Party(4) - 35% (1350x)

Set Party(5) - 40% (1400x)

*set party - kazdy członek party ma inną profesje

Zbalansowanie pod PVP , slabsze postacie zostaly delikatnie podkrecone (delikatnie)

Stawiamy na gre zespolowa graczy , niechcemy by gra stracila sens bo ELF jest tak samo silny jak BK , wiec po co ma rzucac buff w zespole(DL niemial by czas na summowanie,SM na rzucanie SB) ...

Czesciowo wyczowam w tym lenistwo graczy bo sie niechce wyexpic slabszych rownie potrzebnych postaci.

Zachodzi obawa ze za szybko sie moze gra znudzic , jesli wszyscy wyexpia swojego glownego chara PVP to wtedy co ? .

:)

Co do liczby online w czasie testow , to chyba niema co brac pod uwage , ale bylo duze zainteresowanie startem co widac na stronie www , a w czasie testow caly czas byla grupa graczy ktora testowala do samego konca .

Opublikowano

xyz

Zrobilem publikacje wczesniej ale zostala usunieta , cos konkurencji nie pasowalo :).

Do tego Facebook.

mu.topka.pl dobry wynik w google - 1 miejsce na liscie

Reklama byla juz prowadzona wczesniej w rozne inne mozliwe sposoby.

Znacie moze jeszcze jakies inne zagraniczne lub polskie fora na ktoraych warto zrobic publikacje ???

Opublikowano

A jak z donate ? Planujecie je wprowadzić? I gdzie znajdę regulamin serwera ? Radze także zmienić stronkę na 100% Angielską aby gracze zagraniczni się na niej połapali bo osobiście tez musiałem szukac rejestracji ,ponieważ ciężko ją zauważyć

Opublikowano

Mam problem z mainem, może ktoś z tego forum da radę mi pomóc? Mam klienta i gdy włączam maina to po sekundzie się wyłącza. Ściągałem frameworki, zmieniałem skrypty, próbowałem odpalać po kilkanaście razy z różnymi zgodnościami i nic. Co zrobić??

Opublikowano

Mam problem z mainem, może ktoś z tego forum da radę mi pomóc? Mam klienta i gdy włączam maina to po sekundzie się wyłącza. Ściągałem frameworki, zmieniałem skrypty, próbowałem odpalać po kilkanaście razy z różnymi zgodnościami i nic. Co zrobić??

postaram Ci się wyłumaczyć jak to możesz naprawić .

Zapewne masz zainstalowanego Avasta wejdz w Ustawienia >> Wykluczenia >> dodaj tam main.exe i reśnij pc.
Zadziała 

Jeżeli nie pomoże to proszę sprawdzić tą opcję... 

Komputer prawym > właściwości > zaawansowane ustawienia systemu > zakładka zaawansowane > wydajność > ustawienia > zakładka zapobieganie wykonywaniu danych > Włącz Funckje DEP tylko dla istniejących programów i usług systemu Windows

Pozdrawiam :)
Opublikowano

Normalny status: Status VIP: EXP: 1000x 1500x Drop: 35% 40% SOUL: 50% 60% SOUL+L: 70% 80% SOUL+L: 50% 70% +10 - +13: 70% 80% +L +5% +10%
Ostro przesadziliście z vipem. Chętnie bym zagrał, ale to wystarczająco odstrasza.

Opublikowano

Normalny status: Status VIP: EXP: 1000x 1500x Drop: 35% 40% SOUL: 50% 60% SOUL+L: 70% 80% SOUL+L: 50% 70% +10 - +13: 70% 80% +L +5% +10%

Ostro przesadziliście z vipem. Chętnie bym zagrał, ale to wystarczająco odstrasza.

VIP jest bardzo tani , a gracze z top to najwieksi przeciwnicy Donate :) i najwiekszym dowodem ze VIP to nie wszystko .

VIP niestety jest nam potrzebny na utrzymanie servera - przykro nam ale zaden z nas nie urodzil sie milionerem .

VIP jest strasznie tani - bo przeciez chodzi o zbiorke na utrzymanie servera a nie trzepanie kasy - te czasy jak wielu pisze na mpc , dawno minely .

na SUBie w dobrym party na dobrym spocie lecisz lepiej jak pojedynczy gracz na VIP :)

Serdecznie zapraszamy , z dnia na dzien przybywa graczy :)

f0eb7f4b43b52.jpg

Opublikowano

Hej,niedawno pisalem ze wkoncu startuje,teraz napisze ze ze wszystko ok,sa jakies male problemy ale sobie z nimi radza,spotow duzo,ludzie daja party moze jedynie ten post moglby byc tanszy bo troche zbyt spokojnie na czacie :) .

Pozdrawiam

Opublikowano

Zapraszamy nowych graczy na server.

EVENT: Przenies Guild na GreatMuOnline i zgarnij 2000crd.

zgloszenia na forum GreatMuOnline

kazda zgloszona Guild Wygrywa

5ad195973f817.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...