Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robienie SP4 na łuczniku

Sofiak LeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka powie mi ktoś jakie eq, resy bądź SP najlepiej przygotować na robienie WK na łuku?

Aktualnie mam Oblecha u5+6 bez osłonek, zbroi jeszcze nie zakupiłem bo dopiero się przygotowuje żeby cokolwiek kupić, resy to 74%ogien 74%swiatlo 61%woda i 74% mrok. Biżu dopiero będę robił, a SP wkrótce będę ulepszał.

Tu moje pytanie lepiej upać Sina czy Rangera? Czym łatwiej zrobię sp4? +5 starczy? czy upać do +9?

Najlepiej niech ktoś mi napisze całe eq, sp, resy itp. itd. które powinienem wziąć na robienie SP4 łukiem.

pe.es. tak taniej będzie kupić, ale satysfakcja z zrobienia jest większa :)

Opublikowano

1. Nie koniecznie będzie taniej kupić, tym bardziej na s1, gdzie ostatnio osiągają ogromne ceny.

2. Resków przyda się po min. 70% na każdy element.

3. Sp to rang i najlepiej CS, bo niektóre moby z wodą jak np. drzewa czy matki kreta, będzie ci naprawdę ciężko ubić. Karty spokojnie starczają +5 z około 40 jobką.

4. Łuk styknie, a arma to tak na 62 min. u5/6+5, a najlepiej kryształkę u5+5 (nie podałeś lvl'a).

5. Biżu całe z lod z hp i maną najlepiej.

6. Wyposaż się w eliksiry wzmacniające pancerz i atak, staraj się wziąć buffki w Nosville przed rozpoczęciem CP. Będzie ci łatwiej jeśli nadropisz sobie jedzenia eventowego, daje ono bardzo dużo, a zaoszczędzisz też na potkach. Z ogólnych rad to jeszcze polecam zawsze pologać po kanałach na mapkach gdzie masz jakąś misję i popytać czy ktoś nie robi SP4, w grupie zawsze szybciej i przyjemniej się robi ;)

Opublikowano

Aktualnie wyjdzie imo taniej samemu ulepszenie, na +5 może wbić nawet za pierwszym razem, a wk +5 chodzi po ~18kk.

Aktualnie mam 36lvl bo robię sobie PTS`y, żeby wbić jobę, a samo konto to jest alt więc hajsu mogę trochę zarobić na mainie. Zaraz będę mógł zdobyć DH, zostało już 4 dusze więc w weekend będę miał DH, czy on się nadaje na robienie WK?

Opublikowano

DH jest bardzo przydatny na bicie jaków, stróży i robienie CP, więc bardzo się opłaca go zdobyć i wbić trochę jobek na punkty.

Opublikowano

Kupienie gotowego dzikiego strażnika (^^) będzie nie opłacalne ze względu na ceny. Jeżeli będzie sam ulepszał wyjdzie mu to taniej, o wiele taniej. Przede wszystkim aby pomyślnie ukończyć czasoprzestrzenie potrzebujesz resy z A ,5 sumy. Ekwipunek wystarczy u5/6+5/6 ,oraz rang +5 ,do tego bufy od innych graczy i myślę że dasz rade spokojnie. 

Sprzedam konto Origin z grą The Sims 4 Edycja Specjalna ! Tylko teraz promocja aż 75%! ! !

Na platformie Origin ,sklepach typu Empik i inne cena wynosi około 200ZŁ. U mnie kupisz za zaledwie 50 zł! Więcej tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1496290-sprzedam-konto-origin-z-gr%C4%85-the-sims-4-cyfrowa-edycja-specjalna/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...