Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

trade , itd.

Koxownik1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poczytałem troche na forach i mam takie pytanie - Czy normalni gracze mogą trade'ować , szeptać i kupować rzeczy w warehousie?

I czy są jakieś sposoby na przyspiesznie tego pobierania?

2v1xidf.png

Opublikowano

https://pl.aion.gameforge.com/website/featuresdetails/Szczegóły pomiędzy kontem początkującego, a weterana.

Nowy gracz może "szeptać", ale nie może pisać na czacie ogólnym serwerowym. Handlować nie może, używać agenta handlowego też nie.

U agenta handlowego można jednak zakupić za kinah Złoty Pakiet, który zdejmuje wszystkie ograniczenia z konta.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

­

No to co to jest za gra jak gracz z graczem nie moze handlowac czy zgaduje ze eq musze sam zdobywac?

Eq zdobywasz na bieżąco z kampani do 65lvla, a żadnym (chyba) eq na 65lv i tak nie da się handlować. Na 55 robisz serię questów i dostajesz wypasiony secik, który jest dobry na start.

GP potrzebny jest dopiero na 50+ lvl, gdzie dużo dropisz i kończy Ci się limit sprzedawania.

Z resztą GP w Aion Shopie to nie droga rzecz, 30zł + jakoś (smsem mi zawsze wychodzi za 40zł jakoś).

Jedyny minus braku GP na niskich levelach to brak zwojów na attk/speed (chociaż dostajesz co ileś tam leveli, ale się w końcu skończą).

Ps zawsze lepszy taki GP, na którego możesz zarobić w grze, zamiast miesięczny abonament.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

­

Eq zdobywasz na bieżąco z kampani do 65lvla, a żadnym (chyba) eq na 65lv i tak nie da się handlować. Na 55 robisz serię questów i dostajesz wypasiony secik, który jest dobry na start.

GP potrzebny jest dopiero na 50+ lvl, gdzie dużo dropisz i kończy Ci się limit sprzedawania.

Z resztą GP w Aion Shopie to nie droga rzecz, 30zł + jakoś (smsem mi zawsze wychodzi za 40zł jakoś).

Jedyny minus braku GP na niskich levelach to brak zwojów na attk/speed (chociaż dostajesz co ileś tam leveli, ale się w końcu skończą).

Ps zawsze lepszy taki GP, na którego możesz zarobić w grze, zamiast miesięczny abonament.

GP na allegro 12 zł. Kupując max Coinów przelewem w ItemShopie Gp wychodzi za 15zł.

No to co to jest za gra jak gracz z graczem nie moze handlowac czy zgaduje ze eq musze sam zdobywac?

To naprawdę nie jest drogo tym bardziej że możesz go kupić w grze i jak ogarniasz bez problemu będziesz kupować z miesiąca na miesiąc w grze GP :)

Opublikowano

­

No a co ze sposobem na szybsze pobieranie ? Bo pobieram to 3 dzien i mnie krew zalewa -.-

To zależy od Twojego łącza (ja Aiona pobierałam przez noc, o 23 nastawiałam i rano już miałam) więc polecam także w nocy nastawić, jeśli masz możliwość, bo net zawsze lepiej chodzi.

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...