Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logitech Gaming Software Nie uruchamia sie

Vakoss12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pewien problem otóż od wczoraj nie mogę za cholerę uruchomić tego programu (Logitech Gaming Software) żeby skonfigurować słuchawki G930 Stało się to nagle z nieznanych przyczyn. Próbowałem już różnych rzeczy, przeinstalowanie, itd..

NIC nie pomaga dalej nie chcę się to włączyć

windows 10

za każdą wypowiedź z sensem daje lajka.

EDIT Kiedy włączam program to na dosłownie pół sekundy pojawia sie w menadżerze i gaśnie :/

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Ok problem rozwiazałem

Tutaj rozwiązanie jakby ktoś kiedyś szukał :D http://support.logitech.com/en_us/article/18172?product=a0qi00000069uzhAAA

Proszę o zamknięcie

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...