Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego serialu

Lisowsky✌

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć forumowicze!

Szukam jakiegoś dobrego serialu, głównie chodzi mi o to żeby ciągle się w nim coś działo, żeby nawet po obejrzeniu 3 sezonów dalej mnie nie nudził. A propo sezonów to nie chciałbym żeby serial miał ich 10...

Myślałem nad takimi jak:

Gra o Tron (trochę długie, ale ogólnie lubię te klimaty)

Arrow (nie wiem praktycznie nic o tym serialu, ale trailer był spoko :))

The Walking Dead (też trochę długi i motyw zombie jest już przestarzały :/)

Co sądzicie? Dajcie swoje propozycje. :)

Opublikowano

LOST? Hannibal? Dexter? ;)­

LOST oglądałem z rodzicami jak byłem mały :P Hannibal i Dexter nie :/

SPRATAKUS

SKAZANY NA ŚMIERĆ

To po prostu trzeba obejrzeć :D

Tutaj się zastanowię, ale Gra o Tron wydaje się być ciekawsza :)

Prosiłbym o dodanie krótkich opisów, żebym nie musiał co chwilę "skakać" po przeglądarce. Jestem na telefonie.

Opublikowano

Mr. Robot - niestety, serial jest krótki.

Protagonistą serialu jest Elliot Alderson - młody, aspołeczny haker nastawiony negatywnie do wielkich korporacji. Jego choroba na tle psychicznym znacznie utrudnia kontakty interpersonalne. Najłatwiejszą drogę do "kontaktu" z ludźmi bohater odnajduje w hakowaniu ich. Przez swoje umiejętności, stanowisko specjalisty ds. bezpieczeństwa w firmie AllSafe oraz nastawienie do świata wzbudza zainteresowanie fsociety - podziemnej grupy anarchistycznych black hat hakerów. Przez taki obrót spraw bohater za dnia jest niewyróżniającym się pracownikiem korporacji, a w nocy hakerem walczącym o wolność społeczeństwa.

House of Cards 

Francis Underwood jest bezwzględnym politykiem próbującym się zemścić na prezydencie, który pominął go przy obsadzeniu stanowiska sekretarza stanu.

Któryś z tych?

­

Opublikowano

Mr. Robot - niestety, serial jest krótki.

Protagonistą serialu jest Elliot Alderson - młody, aspołeczny haker nastawiony negatywnie do wielkich korporacji. Jego choroba na tle psychicznym znacznie utrudnia kontakty interpersonalne. Najłatwiejszą drogę do "kontaktu" z ludźmi bohater odnajduje w hakowaniu ich. Przez swoje umiejętności, stanowisko specjalisty ds. bezpieczeństwa w firmie AllSafe oraz nastawienie do świata wzbudza zainteresowanie fsociety - podziemnej grupy anarchistycznych black hat hakerów. Przez taki obrót spraw bohater za dnia jest niewyróżniającym się pracownikiem korporacji, a w nocy hakerem walczącym o wolność społeczeństwa.

House of Cards

Francis Underwood jest bezwzględnym politykiem próbującym się zemścić na prezydencie, który pominął go przy obsadzeniu stanowiska sekretarza stanu.

Któryś z tych?

­

Ogólnie zainteresował mnie Alderson, lubię takie motywy. Dzięki za odpowiedź. :)

Breaking Bad - nauczyciel choruje na nowotwór i zaczyna robić metę żeby mieć pieniądze na kuracje :)

­

Nie, nie pasuje mi na ten moment :)
Opublikowano

Breaking Bad - nauczyciel choruje na nowotwór i zaczyna robić metę żeby mieć pieniądze na kuracje  :)

­

Nie na kuracje a na zapewnienie przyszłości żonie i dziecku jak już go nie będzie (rak był tak naprawdę nieuleczalny).

Ja polecam też Breaking Bad i Dextera. Choć Dexter trochę mało dynamicznie się rozwija ale kto jak woli.

Co do Breaking Bad to nie byłem do niego przekonany ale po obejrzeniu klipu "Eripe & Quebonafide - Breaking Bad", po prostu musiałem. W kilka dni wszystkie sezony obejrzałem i nie żałuję. Niby temat nie jest jakiś mega dla każdego ale jak już się obejrzy to całkiem inne odczucia.

Opublikowano

Nie na kuracje a na zapewnienie przyszłości żonie i dziecku jak już go nie będzie (rak był tak naprawdę nieuleczalny).

Ja polecam też Breaking Bad i Dextera. Choć Dexter trochę mało dynamicznie się rozwija ale kto jak woli.

Co do Breaking Bad to nie byłem do niego przekonany ale po obejrzeniu klipu "Eripe & Quebonafide - Breaking Bad", po prostu musiałem. W kilka dni wszystkie sezony obejrzałem i nie żałuję. Niby temat nie jest jakiś mega dla każdego ale jak już się obejrzy to całkiem inne odczucia.

Pisałem wyżej, że te obydwa seriale mi nie pasują, ale dzięki za odpowiedź. :)

Temat do zamknięcia. Mr. Robot - genialny serial :)

Opublikowano

Pisałem wyżej, że te obydwa seriale mi nie pasują, ale dzięki za odpowiedź. :)

Temat do zamknięcia. Mr. Robot - genialny serial :)

Mogę Ci szczerze polecić serial Banshee oraz Wirus.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...