Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apple iPhone 4s z Allegro.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym zakupić na próbę iPhone Apple 4s z serwisu allegro, lecz troszkę zastanawiają mnie ceny ponieważ zaczynają się od 500zł do 700 na niektórych aukcjach i nie wiem czy to nie jest marna podróbka? Jak myślicie?

W wakacje chciałbym kupić już ip 5/6s ten tylko na próbkę jak wygląda jego praca i ogólne zastosowanie w codzienności :)

Jak myślicie warto brać coś takiego z allegro, za 600zł które przedstawiane są jako nowe + zawierają cały sprzęt?

Opublikowano

Takich rzeczy ogólnie nie warto brać na allegro, jeśli nie ma się 100% pewności.

Podróbki butów, telefonów i innych towarów najłatwiej rozpoznać po tym, że przesyłka nie jest wysyłana z Polski i idzie ponad miesiąc. Oczywiście nie wszystkie towary wysyłane ze strony Azji są podróbkami.

Opublikowano

Kiedyś po 600zł, teraz po niecałe 700 są powystawowe ze sklepów. Więc ceny wyglądają ok. Tyle, że często są to telefony nie nowe, a odnowione, ewentualnie przesyłki idą dość długo, czyli sprowadzane.

Ogarnij sobie może jakiegoś używanego na olx, przynajmniej osobiście sprawdzisz wszystko.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nie ma sensu porównywać IP 4s do 6s. Oba maja inna kulturę pracy. To tak jakbyś porównał kompa z karta graficzna 4gb do kompa z kartą 128mb sprzed 7 lat.

Opublikowano

Co ja myślę? Ostatnio przeszedłem się po media expert - sprzęt na wystawie jest tak zaorany jak siodło lucky lucka (laki luka :D ) .
Do czego pije, nie bierz sprzętu powystawowego którego przed kupnem nie możesz wziąć w dłoń - pamiętaj, zdjęcia, zdjęciami :)

Zawsze proś o numer imei telefonu i sprawdzaj czy nie jest na black liście

https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

Mam iurządzenie 4s 32gb, telefon bardzo fajnie sobie radzi jak na dzisiejsze czasy :)
Pozdrawiam!

Pamiętaj gdy nie bierzesz telefonu z np lombardu, Na danego iphona możęsz założyć tylko i wyłącznie 3 konta

Opublikowano

Moje osobiste zdanie o APPLE 4S 

UWAGA NIE DLA PSEUDO-FANÓW APPLE

Kilka zalet

Telefony te sie nie zacinają wyglądają przyzwoicie i wgl lecz nie oszukujmy sie ale są cholernie małe.

Gdybym miał wybierać 4s a uszkodzony 6s wybrałbym 6s .. 3,5cala to troche mało jak na 21wiek..

Mam nadzieje ,że długo sie zastanawiałeś w ogóle nad kupnem tego telefonu bo jeżeli chcesz zaszpanować przed kolegami z gimbazy to sie ostro zawiedziesz.

Nie kupywałbym z ALlegro pojedź do sklepu rtv agd tam mają iphone albo to jakiegoś centrum handlowego tam pewnie będzie jakaś budka z telefonami i używane itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...