Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwania filmu[...]

R3public

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć.

Ludzie mają różne umysły - inne gusty, postępowanie w danych sytuacjach czy sposoby myślenia.

Ja, mam bardzo fajne zainteresowanie.

Jeśli chodzi o miejsca w których prawie nikt wcześniej nie przebywał - to jest to dla mnie bardzo ciekawe.

Lubię oglądać np. Tube Raiders na youtube (gdzie chodzą po opuszczonych budynkach itp.)

Dlatego teraz szukam takich filmów, gdzie ktoś odkrywa coś, gdzie nikt wcześniej nie był, albo ktoś pokazuje jakieś opuszczone miejsca - no wiecie, tą ciekawość moją trzeba zaspokoić.

Bardzo proszę o propozycje :)

­

Opublikowano

Ciężki temat obrałeś :D Nie przypominam sobie żadnego takiego filmu. Z podobnych mogę Ci polecić
Sanctum- na którym byłem w kinie, odkrywanie jaskiń przez grupę ludzi, ale jest to raczej film akcji (nie wiem czy o taki Ci chodzi), mi się osobiście podobał.

Everest- Jakby nie patrzeć to nie każdy potrafi tam wejść. Mi się podobał, bo ukazuje wiele czynników, których nigdy bym nie wziął pod uwagę gdybym tak spontanicznie (wyobraźnia ponosi) postanowił sobie tam wejść :D

No i nie wiem co jeszcze :D Jak mi coś wpadnie do głowy to napisze.

Sprawdź sobie programy telewizyjne o takiej tematyce, bo trochę ich jest. Większość znajdziesz w internecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...