Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek FPS

Chajzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od kilku miesięcy mam upierdliwy problem z CS:GO, otóż gdy ktoś rzuci mi dymnego pod nogi to mam 30 FPS, na zoomie 19, ale gdy wejdę w tego dymnego mam Prawie 150 :?

Gra chodzi mi ogółem bardzo dobrze i płynnie po za tym jednym upierdliwym problemem

Mój komputer:

Procesor : AMD Athlon II X4 630 Processor 2.80 GHz

Pamięć(RAM) : 4,00 GB

Typ systemu : 64 Bitowy

System był formatowany pod koniec Wakacji

Karta Graficzna jest zaktualizowana do najnowszej

Opublikowano

A jaka to karta graficzna? Bo to, że stery zauktualizowane to nic nam nie mówi.

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Spróbuj wpisać do swojego autoexeca:

cl_forcepreload 1­

Poza tym masz bardzo słaby procek i mało ramu, a tutaj też może być pies pogrzebany.

Po co mu więcej ramu? 4gb to lajcik... Ja gram na 2gb RAM i intel core 2 duo 2.6 :) I mam stałe 100fpsów nawet wzwyż. Wszystko zależy od karty :)

Strzelam, że nie masz po prostu żadnej karty graficznej tylko zintegrowaną. Zainwestuj w coś taniego jeżeli grasz tylko w cs'a. Za stówkę masz radeony używane z 256bitami. Polecam

Opublikowano

Ale chodzi o to, że kilka miesięcy temu jeszcze wszystko było OK do 200/150 fpsów dochodził na luziku i lagów przy smoke nie było, a teraz nagle jest :/

Opublikowano

Wchodzi w to wymiana Dysku czy Karty Graficznej bym miał wszystko ok, mam hajsy około 3kafelków i mogę zainwestować w nowy komputer pytania.

1.Czy wystarczy tyle hajsu na dobry PC

2.Co musze wymienić w starym by miał te 200/150 fps.

3.Jakie polecacie Karty Graficzne, Dyski

Opublikowano

1. Spokojnie do 3k starczy na dobrego kompa gdzie cs go bedzie mial +150fps :D

2. Grafike bo nie podales i nie wiemy jaka masz oraz procesor bo amd ssie :P

3. Grafike to bym bral GTX 970 powinno starczyc z calym nowym kompem, a dysk to tylko seagate bo są mniej wrażliwe na badsektory a jak nie te to WD innych nie bo reszta to SYF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...