Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grałem najprawdopodobniej z typem z wh w teamie...

Respire.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, więc ostatnio zdarzył się pewien ranked, trafiam na typa z nickiem gzuz, który niesamowicie wychodził na typa wcelowany, oczywiście nie zawsze był wcelowany, ale widać, że wh. Miał kolegę z teamu, który mówił, że on ma LEM'a i nic nie ma, ale ja coś nie mogę uwierzyć, żeby typ robił pod koniec 60 fragów, trafiliśmy na siebie przez  4 turniejówki, tylko raz pod koniec miał 26 fragów, reszta 40-60. Teraz najprawdopodobniej to był odpał, i dostanie VAC'a, a ja spadnę z rangi 1-2 miejsca. Da się jakoś uniknąć tego spadku z rangi, gdy ten cały LEM dostanie VAC'a ? I czy, gdy spadnę z tej rangi, to długo będę ją wbijał z powrotem ? Bo wiadomo, gdy spadniemy można sobie range odrobić w 2-4 mecze, ale nie wiem czy tak samo jest w przypadku, gdy my jesteśmy nie winni i ponosimy karę za typa, który coś miał... 

Opublikowano

Jak awansowałeś z nim w meczu to spadniesz, wszystkie mecze z nim cofnięte zostaną, będziesz musiał od nowa się starać o awans

graphic.png

Opublikowano

To jest głupie dobiera Ci cheatera w twojej druzynie potem on ma vaca i tracisz range... a jak odwrotnie jest ze u przeciwnej cheater to wina do przodu nie daje... a tak powinno byc -.-

Opublikowano

Bardzo grubymi nićmi szyte że niby trafiłeś 4x w 4MM na tego samego typa i był 4x w tym samym team co ty ;d

A to nie był przypadkiem twój kolega który cie boostował i teraz boisz się że spadniesz jak dostanie vac'a ? ;)

Opublikowano

Bardzo grubymi nićmi szyte że niby trafiłeś 4x w 4MM na tego samego typa i był 4x w tym samym team co ty ;d

A to nie był przypadkiem twój kolega który cie boostował i teraz boisz się że spadniesz jak dostanie vac'a ? ;)

Mówię, że na niego trafiłem na MM, mam ponad 1000h, więc nikt mnie nie boostuje. :-)

Opublikowano

Mówię, że na niego trafiłem na MM, mam ponad 1000h, więc nikt mnie nie boostuje. :-)

Znam gości po 3k godzin co siedzą w orle i są boostowani przez aimy więc twoje 1000h to się chowa w porównaniu do prawdziwego skilla.

Jeżeli on dostanie bana to cofnie Ci mecze i jeżeli wbiles z nim range to range tez cofnie.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Cofnie ci mecze a jak range z nim wbiles i potem zagrales kilka mmow to ci cofnie tylko mecze a ranga zostaje.Ja mam takie zdanie ze ten LEM byl legit a autor tematu ma golda czy kalaszka a tam malo ludzi wie ze do csa potrzebne sa "SLUCHAWKI" 

Opublikowano

Znam gości po 3k godzin co siedzą w orle i są boostowani przez aimy więc twoje 1000h to się chowa w porównaniu do prawdziwego skilla.

Jeżeli on dostanie bana to cofnie Ci mecze i jeżeli wbiles z nim range to range tez cofnie.

Jeszcze nikogo nie widziałem kto ma 3 tysiące godzin i jest boost'owany, 3000h to sporo, i są to tzw. "ponadglobale", lepsi niż ktokolwiek. :>

Opublikowano

a ja znam gosci co na takim forum internetowym pisze glupoty

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Jeszcze nikogo nie widziałem kto ma 3 tysiące godzin i jest boost'owany, 3000h to sporo, i są to tzw. "ponadglobale", lepsi niż ktokolwiek. :>

Serio nie umiesz myśleć? Typowy gość ze skillem silvera kupi sobie konto na allegro za 3k i będzie się chwalił przed kolegami "elo ziomki jak tam na kałaszkach bo u mnie na globsach jest very ez", proste.

@ antywarn

Pamiętaj, że lvl rangi też Ci cofnie(nie range typu orzełek czy inna tylko poziom XP).

a ja znam gosci co na takim forum internetowym pisze glupoty

Jo idź tam swoje "hakerina" sprzedawaj XDXD

Widać twoją wiedzę o tej grze, zerowa.

Nie wkraczam dalej w dyskusję bo unskillom ciężko jest przegadać xD

@ edit

jeżeli myslisz, że pisze się unskillą  "ą"  to back to podstawówka łaku.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Widać twoją wiedzę o tej grze, zerowa.

Nie wkraczam dalej w dyskusję bo unskillom ciężko jest przegadać xD

moglbys sie nauczyc pisac  bo unskillom ciężko jest przegadać

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Witam, więc ostatnio zdarzył się pewien ranked, trafiam na typa z nickiem gzuz, który niesamowicie wychodził na typa wcelowany, oczywiście nie zawsze był wcelowany, ale widać, że wh. Miał kolegę z teamu, który mówił, że on ma LEM'a i nic nie ma, ale ja coś nie mogę uwierzyć, żeby typ robił pod koniec 60 fragów, trafiliśmy na siebie przez  4 turniejówki, tylko raz pod koniec miał 26 fragów, reszta 40-60. Teraz najprawdopodobniej to był odpał, i dostanie VAC'a, a ja spadnę z rangi 1-2 miejsca. Da się jakoś uniknąć tego spadku z rangi, gdy ten cały LEM dostanie VAC'a ? I czy, gdy spadnę z tej rangi, to długo będę ją wbijał z powrotem ? Bo wiadomo, gdy spadniemy można sobie range odrobić w 2-4 mecze, ale nie wiem czy tak samo jest w przypadku, gdy my jesteśmy nie winni i ponosimy karę za typa, który coś miał... 

Polecam iść do lekarza, jak masz takie problemy. Nie wiem jakim trzeba być "graczem" żeby teraz wchodzić na forum zakladać tematy i się zalić. Co do tego, że trafiłeś na x4 razy to jest praktycznie niemożliwe. Pewnie twój kolega boostował Cie i teraz vaca dostał, a Ty się martwisz, że teraz spadaniesz.

Opublikowano

4 razy pod rząd trafić na tego samego typa i mieć go w teamie? Tak, jasne, wiesz że to jest niemożliwe prawie? 

Jest to mozliwe sam raz tak mialem jak smurfwowalem na goldzie.. 

Co do tego, że trafiłeś na x4 razy to jest praktycznie niemożliwe. 

Jest to mozliwe .. 

moglbys sie nauczyc pisac  bo unskillom ciężko jest przegadać

:((  :((  :((  :((  :((  :((  :((  :((  :((  :((  :((  :((  :((  :((  :((  :((  :((

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...