Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Czy ktoś również dziś dostał bana na smurfie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. To już moje któreś z rzędu konto na które dostałem bana. Po długiej przerwie expiłem konto do 30 levelu zagrałem 10 rankedów na L#. Miałem wykupiony VIP i patrzę dziś dostałem perm bana.

Grałem tylko na L#. Mam rozumieć, że dalej jest wykrywalny? 

Opublikowano

Od wyjscia L# paid zaczął być bardziej wykrywalny niż jego darmowa wersja. Joduska robi was w c***a i tyle. Nie rozumiem osób, którzy otrzymują bany a i tak dalej kupują to gówno a potem płaczą.

hmm to nie problem L tylko RIOT zaczął walczyć z cheatami. 

Wczoraj to i ja bana wyłapałem ale jestem pewien że za raporty i tylko na jednym koncie

Co wystarczyło aby dostać bana 

3 gry Vayne, enemy powiedziało że zawsze tak samo używam gapcloserów no i dodge z evade

pare gier brandem (za szybki gapcloser E + Q)

1 gra LUX i auto lvl up... Sytuacja śmieszna bo miałem lvl 5 na lux, trafiłem Q miniona którego zabiłem i wbiłem 6 lvl, pocisk poleciał dalej i złapał przeciwnika... Oczywiście auto lvl up w ułamek sekundy podniósł mi R i skasowałem przeciwnika na combo . No i oczywiście od razu bluzgi na /all chat .... 

Teraz jestem pewny że bany lecą za reporty + ewentualnie skrypty które spamują komendami do serwera.

Jak gracie takimi champami jak Twitch lub Tristana to nie macie się czego obawiać ;) 

Opublikowano

Na ostatnim koncie grałem cały rok bez bana tylko, że na tamtym używałem głównie Bola. A tu nowe konto i już perm.

Wygląda, że nowe reporty za cheaty działają.

Opublikowano

Nadal clear, cały czas nawalam na Evade + OKTW + Ultility od Mayomie

Opublikowano

l# nie jest zbytnio wykrywalny, riot od kiedy wprowadził możliwosć zgłaszania w reporcie uzywanie hacków,to banuje ręcznie o czym świadczy kod 9001 w wiadomości email kiedy dostajesz perma

Opublikowano

l# nie jest zbytnio wykrywalny, riot od kiedy wprowadził możliwosć zgłaszania w reporcie uzywanie hacków,to banuje ręcznie o czym świadczy kod 9001 w wiadomości email kiedy dostajesz perma

Powtarzam grałem na nowym koncie tylko 10 gier, to były rankedy. Od razu po wbiciu 30 levelu grałem rankedy. Więc albo jest mocno wykrywalny albo wystarczą 3 raporty i ban.

Opublikowano

Powtarzam grałem na nowym koncie tylko 10 gier, to były rankedy. Od razu po wbiciu 30 levelu grałem rankedy. Więc albo jest mocno wykrywalny albo wystarczą 3 raporty i ban.

Imo reporty. Sam jakiś czas temu się skarżyłem na bana. Z 2 tygodnie pykałem na czystym koncie 30 lvlowym (od kolegi odkupiłem, a on gra czysto) i po paru reportach wstaje, loguję się i ban z kodem 9001 na mailu.

Używałem najwięcej tak jakby policzyć to Vayne i Ryze'a bo free elo. Ale w sumie też musi być coś wykrywalne bo skoro Febiven zrobił takiego plejsa Xerathem na playoffach czy gdzie tam, że go o skrypty internet oskarżył to dziwne, że banują za podobne plejsy szaraków.

Opublikowano

Imo reporty. Sam jakiś czas temu się skarżyłem na bana. Z 2 tygodnie pykałem na czystym koncie 30 lvlowym (od kolegi odkupiłem, a on gra czysto) i po paru reportach wstaje, loguję się i ban z kodem 9001 na mailu.

Używałem najwięcej tak jakby policzyć to Vayne i Ryze'a bo free elo. Ale w sumie też musi być coś wykrywalne bo skoro Febiven zrobił takiego plejsa Xerathem na playoffach czy gdzie tam, że go o skrypty internet oskarżył to dziwne, że banują za podobne plejsy szaraków.

własnie jest najbardziej podejrzane ja jesteś manualnie idealny a nie ogarniasz np mapy lub taktyki ;D 

Opublikowano

mnie dziwi sposob w jaki rito "walczy" z czitami, nie wiem czemu banuja ludzi... taki polak ok straci pare kont i odechciewa sie bocic 30 lvl na kolejnych, a wydawac ile tam zeta ciagle na nowe konto tez nie ma sensu, ale np taki niemiec to co ban moze sobie pozwolic na new konta i tak wkolko, ban --> nowe konto, krotko mowiac bledne kolo... gdyby naprawde chcieli zwalczyc czity to moim zdaniem powinni uderzyc w samo zrodlo czyli w joduske, spudgiego itd sprowadzic jakies poprawki do prawa ze robienie hakow do gier jest nielegalne i nakladac na nich jakies kary albo ich zamknac calkiem i wtedy co za tym idzie nie byloby kolejnych aktualizacji programu, a same skrypty bez takiego szarpa czy bola wiele nie zrobia, nastepnie wystarczylo by wyprowadzic patch 5.2x czy jaka jest teraz tam wersja lola (nie wiem bo nie gram od dluzszego czasu) i sprawa czitow zalatwiona, reasumujac:

brak programu sprawilby ze wszystkie skrypty traca sens bo nie ma ich jak zainjectowac

nie ma programu i skryptu to ludzie nie maja jak oszukiwac

efekt? kasujac doslownie kilku ludzi (joduska, spudgy, i ci od elobuddy bo nawet niezle sie rozwija) kasujemy wszystkich cziterow z gry

mysle ze to by bylo prostsze niz banowac po kolei konta graczom

a wy co o tym myslicie? xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Riot ma tyle kasy że mógłby spokojnie sobie załatwić porządnego antycheata i poprostu aktualizować go co patch (coś a'la VAC), ale po co? Ktoś kupi konto, poczituje troche, uzna że jest bezpieczny i kupi jakiegoś skina. Riot zarobi a cziter zostanie bez niczego.

Opublikowano

mnie dziwi sposob w jaki rito "walczy" z czitami, nie wiem czemu banuja ludzi... taki polak ok straci pare kont i odechciewa sie bocic 30 lvl na kolejnych, a wydawac ile tam zeta ciagle na nowe konto tez nie ma sensu, ale np taki niemiec to co ban moze sobie pozwolic na new konta i tak wkolko, ban --> nowe konto, krotko mowiac bledne kolo... gdyby naprawde chcieli zwalczyc czity to moim zdaniem powinni uderzyc w samo zrodlo czyli w joduske, spudgiego itd sprowadzic jakies poprawki do prawa ze robienie hakow do gier jest nielegalne i nakladac na nich jakies kary albo ich zamknac calkiem i wtedy co za tym idzie nie byloby kolejnych aktualizacji programu, a same skrypty bez takiego szarpa czy bola wiele nie zrobia, nastepnie wystarczylo by wyprowadzic patch 5.2x czy jaka jest teraz tam wersja lola (nie wiem bo nie gram od dluzszego czasu) i sprawa czitow zalatwiona, reasumujac:

brak programu sprawilby ze wszystkie skrypty traca sens bo nie ma ich jak zainjectowac

nie ma programu i skryptu to ludzie nie maja jak oszukiwac

efekt? kasujac doslownie kilku ludzi (joduska, spudgy, i ci od elobuddy bo nawet niezle sie rozwija) kasujemy wszystkich cziterow z gry

mysle ze to by bylo prostsze niz banowac po kolei konta graczom

a wy co o tym myslicie? xD

no niestety nie ma takiej możliwości aby zabezpieczyć gre.

1. szyfrowanie gry odbiło by się na wydajności

2. pod względem prawa program taki jak L# może być tworzony w celach edukacyjnych np jako program który pokazuje jak podczepić się pod proces

mi sie wydaje że riotowi nie opłaca się walczyć z cheatami (mniejsze dochody za skiny itd itp) ale muszą ponieważ gracze widzą że ktoś cheatuje i zaczyna się ból dupy na forach.

Myślę że dobry humanizer i dobry dobór postaci wystarczy aby riot odpuścił sobie banowanie takiego cheatera. 

Opublikowano

Riot ma tyle kasy że mógłby spokojnie sobie załatwić porządnego antycheata i poprostu aktualizować go co patch (coś a'la VAC), ale po co? Ktoś kupi konto, poczituje troche, uzna że jest bezpieczny i kupi jakiegoś skina. Riot zarobi a cziter zostanie bez niczego.

Biorąc pod uwagę obecne zabezpieczenia L# (i EB też), antycheat napisany w 20 minut wystarczyłby im na zbanowanie wszystkich cheaterów :p

Joduskame walczy cały czas, żeby jego programu nie scrackowali i żeby nie stracił pieniędzy. Nie interesuje go, czy userzy dostaną bana, "bo i tak zrobią nowe konto i zapłacą za L# znowu, przecież ich ostrzegałem, że jest szansa na bana"

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Od wyjscia L# paid zaczął być bardziej wykrywalny niż jego darmowa wersja. Joduska robi was w c***a i tyle. Nie rozumiem osób, którzy otrzymują bany a i tak dalej kupują to g****o a potem płaczą.

to logiczne bo darmowym nie możesz grać rankedów

Kappa

Biorąc pod uwagę obecne zabezpieczenia L# (i EB też), antycheat napisany w 20 minut wystarczyłby im na zbanowanie wszystkich cheaterów :p

Joduskame walczy cały czas, żeby jego programu nie scrackowali i żeby nie stracił pieniędzy. Nie interesuje go, czy userzy dostaną bana, "bo i tak zrobią nowe konto i zapłacą za L# znowu, przecież ich ostrzegałem, że jest szansa na bana"

Cracków ze strony nulled nie będzie, przynajmniej jak na razie - z nikim innym "walczyć" nie musi

Hejo

Opublikowano

W ostatnim czasie Jodus 1:0 Nulled, crack jest i to napewno ale nigdzie nie udostępniony więc trzeba czekać (chociaż wątpie żeby został udostępniony w najbliższym czasie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...