Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium Gold Na 3 Dni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy nie kupowałem konta premium i nie wiem jak to jest mam zamiar kupić premke na 3 Gold i nie wiem czy jeśli kupie broń to będzie ona dostępna przez tyle na ile ja kupię np: FAMAS na 30 dni i czy 5 slot bede musiał dokupic czy dostane go wraz z kontem premium? Wiem ze glupie te pytania i zaśmiecają forum ale nie orientuje sie w tych spawach

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja kupisz famasa to bedziesz go mial przez miesiac. Premium trzeba miec zeby cos kupic, a nie zeby uzywac. A 5 slot bedziesz mial tyle czasu, ile bedziesz mial golda ;]

Opublikowano

po .1 Premke 3 dni możesz kupić tylko i wyłącznie na allegro lub zrobić na playspan.

po .2 Jeśli masz premium account i kupisz np.famasa na 30 dni to będziesz go miał na 30 dni

po .3 5 slot dostaje się w czasie trwania premium gold w innym wypadku musisz sam kupić za dinary (30 dni = 22000 dinarów)

5 slot skończy ci się wraz z premką (mówie o darmowym z premium golda)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gdy pisałem tego posta to był tylko post tematowy.

Opublikowano

czyli jak dokupię w osttnim dniu to pozostanie 5 slot na tyle ile go wykupię? a jak stoi sprawa z bronia też tylko na 3 dni?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dodam tylko, że na 5 slot z Item Shopu masz: M60, M249, M134, Winchestera. Resztę możesz wpakować na 3.

Jeśli kupisz broń na 30, to masz na 30. Z tym, że jeśli kupisz coś z broni które wymieniłem (tylko na 5 slot) i nie wykupisz go, to nie będziesz mógł nimi grać.

Tymi na 3 slot grasz spokojnie przez miesiąc.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...