Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za smufowanie boostowanie itp?

pedroanglia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio ja i ogolnie wszyscy moi koledzy zauwazylismy ze gra bardzo duzo smurfow i boosterow w silverach goldach i platynach. Da sie cos zrobic z ta plaga? Moze rito cos o tym wspominalo?

Ostatnie kilkadziesiac gier przegranych przez boosterow i smerfow. Pozniej ludzie ktorzy sa w tych teamch wchodza wyzej i rozwalaja cale gre reszcie -,- Wiec moje pytanie. Czy da sie jakos to zglosic?

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

Wyrwałem kiedyś bana na 2 tygodnie, zbytnio sie nie przejąłem i w tym czasie wbiłem kilka innych kont do wyższych lig xD. Tak więc, niby mogą cos zrobic ale nie bardzo im sie chyba chce w tej sprawie interweniować.

syndra_sig_zps3151e2d8.gif

Opublikowano

Sam boostuję i gówno zrobisz.

Riot Games nic z tym nie zrobią o ile sam booster się nie przyzna z osobą boostowaną.

W ogóle poleciał jakiś ban za boostowanie? Nie pamiętam. A  jeśli tak, to w jakich okolicznościach?

Opublikowano

I jaki ban za smurfa? Chcesz banować kogoś bo gra dobrze? :D

dokładnie..

bez sensu takie donosicielstwo

na normalach raczej smurfów nie ma - tam powinieneś najpierw poćwiczyć

Hejo

Opublikowano

LOL Widze patole sie wypowiedzieli "pan wyzej" pocwiczyc to mozesz na silowni ;) Apropo tematu ok dobra niech beda ci boostarzy i smerfy ale kurde dlaczego ktos kto afczy lub troluje na rankedach nie jest banowany? Sprawdzalismy osobiscie z kumplem na koncie gdzie juz nie gra^ Dopiero laskawie po 20 rankedach wyrwal bana na 2 dni :O Co sie dzieje z tym rito to niewiem ale to juz jest naprawde zalosne... 

Tyle w temacie

Mozna zamknac

PedroAnglia_euw_107_2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...