Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysoki ping, ale tylko na jednym Steamie

Grobel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie ;d. Dosyć dziwny problem. Jak chce zagrac na swoim koncie to mam staly ping 160, bywalo tez tak ze wcale nie chcialo znalesc mi meczu (nie pokazywala sie akceptacja solo i z teamem), czasami pomagala spojnosc plikow ;d. Wszystko z internetem jest ok. Dziwne jest to, ze jesli kumpel wejdzie na to samo konto u siebie, znajdzie mecz, wyjdzie, ja wejde to bede gral z pingiem 40. Jeszcze dziwniejsze jest to, ze jesli juz wejde na konto brata to wszystko dziala jak nalezy, znajduje mecz z niskim pingiem. Nie wywala mi neta, lossa nie ma ... Myslalem ze dobiera mi serwery z niewiadomo skad, ale zwykle sa to niemcy, albo rosja ... ktos sie z tym juz spotkal i zna rozwiazanie?

Mam tez cos takiego, ze jesli ktos meczu nie zaakceptuje to kolejnego meczu mi nie znajdzie przez jakis czas (wyskoczy na czacie ze znaleziono mecz dla Ciebie, ale graczowi "GrobeL" nie udalo sie go zaakceptowac, mimo ze nikt z nas akceptacji nie mial) wtedy musze zresetowac steama, albo odczekac minute, moze dwie.

Opublikowano

Reinstalacja CSA lub zmień cfg czyli cl_uprate 128 cl_to drugie 128 rate 250000 (podobno max to 25k, ale gdy ustawie 250k to mi choke z 50% do 0 spadają), interp ratio 0.01. Ponadto ustaw takie same opcje uruchamiania

Opublikowano

Nic nie pomogło. Ktoś ma jeszcze jakieś propozycje?

Dodam tez, ze mam wysoki "var" na net graphie. momentami skacze do 10, ale nie wiem od czego to 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...