Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Oferuje] Stworzenie TeamSpeak'a

kopyciaak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótko o mnie:

Witajcie, mam na imię Damian i mam 17lat. Chodzę do Technikum informatycznego.

W wolnym czasie zajmuję się TeamSpeak'ami. Do dnia dzisiejszego utworzyłem około 10 serwerów TS, a Właściciele tych Serwerów zadowoleni są z moich usług.

Jestem osobą z poczuciem humoru, z którą można pogadać na każdy, możliwy temat. Projektami zajmuję się na poważnie, tzn. osoby, które zlecają mi jakieś zadanie, staram się je ukończyć jak najlepiej. Myślę, że to na tyle o mnie. Przejdźmy do mojej Oferty.

Co oferuję?

» Postawienie Serwera TeamSpeak 3 na dedyku, bądź vps,

» Stworzenie kanałów, oraz rang ze zoptymalizowanymi permisjami,

» Postawienie Bota muzycznego,

» Bota Poke ( zależy jakiego),

» Jestem w stanie prowadzić go na dłuższą metę ( zależy to od woli Właściciela Serwera)

Co jeszcze oferuję?

» Dojrzałość ( mam 17 lat)

» Estetyczność, systematyczność,

» Wolny czas, który mogę poświęcić na Serwer,

Na sam koniec dodam, iż jestem otwarty na każde propozycje. Oczywiście za poświęcony czas i za dobrze wykonaną pracę liczę na wynagrodzenie ( do uzgodnienia na PW)

Jeżeli ktoś z obecnie czytających ten temat jest zainteresowany moimi usługami, zapraszam do mnie na PW. 

Pisząc do mnie na PW, proszę przechodzić do konkretów, gdyż na wiadomości ,,Siema, postawisz mi serwer TS,, nie będę odpowiadał. Ze strony drugiej osoby ma być również dojrzałość ( nie tylko ode mnie ).

Zastosujcie się do wzoru:

» Jaki ma być to serwer? Prywatny/Publiczny

» Czy posiadasz licencję NP? Tak/Nie

» Ile masz lat?

» Krótki opis, dlaczego wybrałeś/aś mnie i w jakim celu chcesz utworzyć ten Serwer?

Dziękuję za uwagę i Pozdrawiam.

Opublikowano

Jakiś kontakt? 

» Jaki ma być to serwer? Publiczny

» Czy posiadasz licencję NP? Nie

» Ile masz lat? 16

» Krótki opis, dlaczego wybrałeś/aś mnie i w jakim celu chcesz utworzyć ten Serwer? Chciałbym otworzyć serwer teamspeak3, który będzie cały czas aktywny bez lagów/crashow.

Opublikowano

Serwerymg kontakt na PW. Jeżeli będziesz chciał pogadać to również zapraszam na PW, gdyż tam podam IP mojego Serwera TS.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...