Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raty w sklepach

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, sprawa wygląda następująco; Mam dziadka, emeryt, bez nogi który chce wziąć coś na raty, ogolnie z domu ciężko z nim z wychodzeniem+ w dodatku zima. Znacie jakieś sklepy, w których można wziąć raty bez pojawienia się w sklepie + bez konta bankowego?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Co chcesz/dziadek wziąć na raty? Samochód/wungiel/rower/piecyk grzewczy/narty? Wątpię, że coś weźmie bo i tak musi jechać i podpisać papierki. Nie musi mieć chyba konta, bo może płacić raty przez pocztę przekazem, ale pojawić się w sklepie musi, że podpisać pierdoły dotyczące rat i okazać się dowodem itd. moja babcia brała na raty i kazali jej przyjechać bo tak i chu na chu ma stanąć. Zależny od sklepu, ale chyba ludzie tak nie ufają bo wiadome czy ich w chu nie zrobisz, a okaże się, żę dziadka nie ma od kilkunastu lat, bo są takie przypadki.

Opublikowano

Po 1 primo nie wiemy co chcesz kupic / twój dziadek po 2 primo podzwoń po sklepach i popytaj może uda się coś załatwić/

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Powiem tak, dziadek dla sb nie kupuje, tylko mi bierze na raty konsole, bo ja bez legalnego dochodu nic nie wezme. Dzwonilem do saturna, rtv, oleole, mediamarkt i oleole

Jakie jeszcze większe sklepy znacie ?

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...