Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie v2 :D

Koxownik1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra mam następne pytanie odnośnie pobierania. Jak już mam run game  to na jakich  mapach moge grać (2/9patchy) i jak mi pisze ,że mam 2 patchy na 9  i 2,69/8.61gb to kazda paczka wazy ok 8 gb ? :D i ja musze sciagac 9 paczek z tyloma gb ?  ._.  :( I czy podczas gry "tego run game  -.- " będzie mi się dalej pobierała gra?

2v1xidf.png

Opublikowano

Gra w całości zajmuje mi 35gb. Nie wiem, na jakie mapy będziesz mógł wejść. Te początkowe na pewno wszystkie.

Nie będziesz miał też filmików, które są czasami dołączane do jakichś misji.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

­Z tego, co się orientuję to do (u Elyos) Poeta - Verteron - Sanctum wejdziesz na 2 pakietach, nie jestem pewna co do Verteronu. (i nie znam nazw miast po stronie Asmo).

i tak, gra pobiera się w tle. Nie musisz minimalizować aby zobaczyć ile pakietów masz obecnie pobranych, obok ikonki ze skrzydłami (na prawo od pasków skilli) masz ikonkę, tam możesz zobaczyć stan pobierania.

Co do pakietów to mają różną wagę. Dwa pierwsze są największe, reszta to kwestia kilku gb.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

A co z rejestracją bo próbuje się rejestrować milion setny raz i dostaje kur*icy , próbowałem zmieniać maile , hasła ,loginy i nic jakieś błędy ze strony gfa czy co ? A na maila przychodzi aktywacja , klikam w ten link i jak próbuje zalogować się na stronie to pisze ,że moje konto jest zablokowane i mam napisać do gf -.- (raport juz wysłałem ale wy może szybciej pomożecie)

2v1xidf.png

Opublikowano

Konta nieaktywne od dłuższego czasu są blokowane w ramach zabezpieczenia przed niepożądanymi osobami.

Support Ci je odblokuje.

Sorka, nie ogarnęłam, że to nowe konto. Brain lag. :P

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Czasem blokują nowo założone, też tak miałam. Nie pomożemy niestety, musisz czekać na odpowiedź od gf, czasem czeka się na odpowiedź ze 2 dni więc poczekasz trochę :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jak wejdziesz w grę i w tą ikonkę z pobieraniem to zobaczysz ile masz procent danego pakietu i co dany pakiet wprowadza. Na 1 pakiecie możesz tylko na Poecie być.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...