Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, być może słyszeliście o takiej stronce jak csgodouble.com jeśli nie to zapraszam do rejestracji. Jest to ruletka za skiny. Kod na darmowe 500pkt czyli 0.5$ mogę wam dać na PW (możecie od razu wypłacić ten hajs)

https://gist.githubusercontent.com/williamoliveira/47ab5126448c5a13d57d/raw/2eddb32922324b4986c854eee3e05d7bc09f56bf/bot.js

wchodzimy na ta stronkę klikamy ctrl + a ctrl + c przechodzimy na csgodouble.com klikamy ctrl + shift + j (otwiera console) i wklejamy tam ten skrypt ctrl + v naciskamy enter i wszystko zaczyna działać. Jeśli chcemy zwiększyć początkową kwotę zmieniamy "var initialBetAmount = 1" w tym przypadku 1 na większą kwote. Prosty sposób który może nam zarobić parę fajnych skinów. Można śmiało zostawić na noc nie ma za to banów ;] tak jak mówiłem na początku jeśli ktoś dopiero zaczyna to niech pisze pw mogę dac kodzik na 500pkt darmowych w razie jakichkolwiek pytań zapraszam pod tematem / pw ;]

Czyste.

Eryk

Opublikowano

skrypt dziala tak ze sam za ciebie daje na czerwony co runde x kwoty standardowo jest 1 jak przegrasz to daje x2 jak znow przegra to x4 i tak caly czas az nei wygra i w koncu jestes na kwote startowa . skrypt z*******y jak masz 9 szans ze 8 razy przegrasz i za 9 wygrasz i bedziesz na plus bo czesto "trainy" sie trafiaja czyli po 8 pod rzad jakiegos koloru okolo

Opublikowano

skrypt na google chrome czy firefox czy na każda przeglądarkę

?

EDIT:

powiem tak:

Skrypt działa (chrome na innych nie sprawdzałem)

Tylko jest jedno ale

skrypt jest bezużyteczny jak ktoś ma za mało coinsów

bo za każdym razem jest to mnożone razy 2

Teraz tak patrzałem ze czarny (w przypadku skryptu jest to przegrana) trafiło się 13 razy z rzędu czyli:

a046074fee721.png

Czyli aby nie przegrać całego hajsu trzeba mieć około 8-9k coinsów na koncie bo kto wie czy 14 razy z rzędu się nie trafi czarny

Opublikowano

A więc tak.Skrypt jak najbardziej na plus używam go od paru godzin i zarobiłem +/- 350 coinsów.Polecam ten skrypt jeżeli nie chce wam się siedzieć przed monitorem i klikać na te kolorki :P

(nie)profesjonalny gracz counter strike global offensive.Trochę znam się na grze...chyba.

Opublikowano

Warto też dodać, że nie opłaca się betować po 1... :) 1000 coinsów to ok. 1 euro, trzeba zatem wygrać 1000x, żeby zarobić 4zł... :D

1295049164-U286654.png

Opublikowano

Skrypt sprawdzony.

Co prawda działa ale można zostać za to zbanowanym.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skrypt sprawdzony.

Co prawda działa ale można zostać za to zbanowanym.

Co Ty gadasz? To w żaden sposób nie ingeruje w pliki, a więc nie można dostać za to bana.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Co Ty gadasz? To w żaden sposób nie ingeruje w pliki, a więc nie można dostać za to bana.

Zbanowanym ale na csgodouble a nie na steam -,-
Opublikowano

Działa fajnie, dużo na plus.

Niestety dzisiaj seria 13 pod rząd czerwonych... -70€ poszło...

Fajnie jakby była opcja np. 2x Lose zmienia kolor, albo co 1 to inny.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...