Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programista / wykonam stronę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników MPCforum.
W mojej skromnej ofercie chciałbym zaoferować się jako webmaster.
Oczywiście chodzi tutaj o wykonanie kodowania / skryptu strony w zamian za (nie)małe wynagrodzenie. To już zależy od wymagań klienta.

Z jakich technologii korzystam?

5357514502034421457589.png

3200414502034951457589.png

Głównie staram się pracować na aktualnych (topowych) technologiach, m.in. korzystam z Zend Framework (2) jeśli chodzi o back-end witryny internetowej. Jak dla mnie ten framework jest najlepszym rozwiązaniem ze względu na to jak bardzo jest zaawansowany, rozbudowany i bezpieczny. Przy tworzeniu front-endu korzystam z Angulara, Bootstrapa i innych badziewi aby być cool, na czasie i ogólnie aby nikt się nie śmiał z naszej strony, że jest słaaaba, dziuuuurawa (niestety, takie przypadki istnieją i nie ma na to lekarstwa) i innych lamentów, w których jesteśmy wyśmiewani przez kogoś kto nie ma nawet najmniejszego pojęcia o tym co mówi i chce nam tylko ubliżyć (hehe). Po skończeniu zamówienia strona jest w pełni sprawna, bezpieczna i gotowa do użytku.

1576414502033791457589.png

Kontakt:
Zapraszam do prywatnej wiadomości po więcej informacji.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników MPCforum.

W mojej skromnej ofercie chciałbym zaoferować się jako webmaster.

Oczywiście chodzi tutaj o wykonanie kodowania / skryptu strony w zamian za (nie)małe wynagrodzenie. To już zależy od wymagań klienta.

Z jakich technologii korzystam?

5357514502034421457589.png

3200414502034951457589.png

Głównie staram się pracować na aktualnych (topowych) technologiach, m.in. korzystam z Zend Framework (2) jeśli chodzi o back-end witryny internetowej. Jak dla mnie ten framework jest najlepszym rozwiązaniem ze względu na to jak bardzo jest zaawansowany, rozbudowany i bezpieczny. Przy tworzeniu front-endu korzystam z Angulara, Bootstrapa i innych badziewi aby być cool, na czasie i ogólnie aby nikt się nie śmiał z naszej strony, że jest słaaaba, dziuuuurawa (niestety, takie przypadki istnieją i nie ma na to lekarstwa) i innych lamentów, w których jesteśmy wyśmiewani przez kogoś kto nie ma nawet najmniejszego pojęcia o tym co mówi i chce nam tylko ubliżyć (hehe). Po skończeniu zamówienia strona jest w pełni sprawna, bezpieczna i gotowa do użytku.

1576414502033791457589.png

Kontakt:

Zapraszam do prywatnej wiadomości po więcej informacji.

Pozdrawiam.

Mógłbyś zaprezentować jakieś prace wykonane przez ciebie?

Opublikowano

tak samo jak UP, można prosić o pokaz jakieś strony wykonanej przez Twoją osobę ? Jak an razie neutral

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Może w przyszłości stworzę jakieś demo jednak aktualnie szukam branży w której mogę rozwijać CMS, nie ma sensu pisania strony pod Metina jeśli nie będzie na to popytu.

Opublikowano

Może w przyszłości stworzę jakieś demo jednak aktualnie szukam branży w której mogę rozwijać CMS, nie ma sensu pisania strony pod Metina jeśli nie będzie na to popytu.

Skrypty wg. masz pewne? Wiesz na jakiej zasadzie wszystko funkconuje ?

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Skrypty wg. masz pewne? Wiesz na jakiej zasadzie wszystko funkconuje ?

Strony pod Metina opierają się tylko na operacjach: wyciągnij, zamień, dodaj ewentualnie usuń w bazie danych, co masz na myśli przez pewne? Jeśli chodzi o ich szczelność i funkcjonalność to daję gwarancję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...