Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor do 1700zł ONLY CS

GaCeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, planuję kupić jakiś monitor z wyższej pułki, nie miałem jeszcze styczności z monitorami 75, 120, 144 hercowymi i chcę kupić jakiś dobry monitor do CS'a co myślicie o benq XL2430T?
Podawajcie jakieś propozycje do 1700zł i uzasadnijcie swoją wypowiedź.

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Jeżeli chodzi o XL2430T ma go mój kolega i mówi że jest z*********e ale za dużo ci na ten temat nie powiem bo po prostu nie wiem.
Za to polecam BenQ XL2411Z . Grałem na nim w buddaplay w Warszawie. Jeżeli mieszkasz gdzieś blisko i chcesz zobaczyć jak sie na nim gra to zapraszam . Polecam jako klient nie reklamuje :D Sam mam zamiar kupić monitor 144hz i bardziej skupiam sie na XL2411Z   :D

Opublikowano

Jest jakia monitor z eizo właśnie za 1700 tylko nie podam ci teraz modelu. Sam jutro idę po LG 24gm-77b 144z, podobno ma lepsze kolory od xl2411z, bo tamten ma mleko na ekranie

Opublikowano

Takie pytanko po co ci taki dupny monitor skoro zapewne nie będziesz grał profesjonalnie jak esportowcy w csa. Co do tematu to uważaj bo czasem oczy bolą od 144 a od 120 nie bolą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...