Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet się wyłącza co 10 sekund na 2-3 sekundy

ikezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. To samo dzieje się gdy gram w csa lub nawet siedze na ts3.

Zaczelo mi się to dzisiaj robic a komp byl nie uzywany. Wczoraj wszystko bylo dobrze. Mam Wi-Fi ale podlączony router na kabel do kompa

Opublikowano

Kiedyś mialem coś podobnego - c*****y router. Kup nowy albo od kogoś pożycz. Jeżeli problem nie ustanie idź do dostawcy internetu.

Opublikowano

Kiedyś mialem coś podobnego - c*****y router. Kup nowy albo od kogoś pożycz. Jeżeli problem nie ustanie idź do dostawcy internetu.

Nie mam możliwości podłączyć nowego routera. Jutro najwyżej pójdę do dostawcy jeżeli inne rzeczy nie pomogą

Sprawdź czy nie gubisz pakietów + speedtest.

speedtest.net

http://scr.hu/8xkz/r3o3xSCREEN Z SPEEDTESTU

Opublikowano

Czyli nic nie tracisz, ping też dobry, nic ci nie blokuje, kamerki nie masz podłączonej, mikrofonu?

Mam sluchawki z mikrofonem podlaczone a kamerka jest odlaczona

Opublikowano

sprawdz czy na telefonie ci teez sie wylacza co 3 minuty jezeli tak = wina dostawcy jezeli nie wina routera (przynajmniej ja tak mialem ostatnio i po zmianie routera wszystko gra ;] )

Opublikowano

sprawdz czy na telefonie ci teez sie wylacza co 3 minuty jezeli tak = wina dostawcy jezeli nie wina routera (przynajmniej ja tak mialem ostatnio i po zmianie routera wszystko gra ;] )

na telefonie i laptopie oraz tablecie jest wszystko ok

Odłącz i sprawdź, ja tak miałem :/

nic nie pomogło

Opublikowano

Wrzuć jeszcze raz w CMD:

ping www.wp.pl -t

Poczekaj z 2 minuty i daj CTRL + C to wyskoczy Ci wynik.

Możesz odpalić jeszcze CS i pograć w trakcie pingowania.

Jak nadal będzie 0% lost to kabel router-PC do sprawdzenia, ewentualnie soft routera.

Ja po kupnie nowego Routera miałem tak, że się resetował tylko podczas grania, update frimware pomogło. 

he?

Opublikowano

@1373230489-U611928.pnguwotm9. To już dadosy. Kolego drogi, masz taku zasilacz? Potuszaj nim i spdawdz czy się wyłącza, zwarcie.

wszystko z nim ok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...