Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odbudowa ekwipunku, szukam porady

fr3shm4k3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie planuje kupić takie skiny, które będę miał na stałe ale nie wiem od czego zacząć, czy najpierw kupić najdroższe rzeczy które planuje czy właśnie zacząć od najtańszych... W grudniu planuje zakupy za około 80-100 euro na początek. I teraz pytanie zacząć najpierw kompletowac pistolety: dgl już mam, usp Orion FN, GLOCK WATER ELEMENTAL, P250 MUERTOS, tec 9 izak, five seven chyba wezmę miejskie ryzyko, i dual beretty pantera albo walczące smoki ( wszystkie oczywiście FN stattrak) czy na przykład zamiast tych pistoletów kupić na przykład M4a1-s cyrex FN statrak + coś za 10-20 euro? Potrzebuję waszej opinii, zapraszam do dyskusji, chętnie wyslucham wasze opcje i być może wezmę je pod uwagę :)

PS zamierzam zbudować ekwipunek złożony wyłącznie ze skinow FN statrak więc napiszcie tutaj swoje propozycje skinow które mógłbym zakupić :) pozdrawiam, Krzysiek.

Opublikowano

Jestem kobietą, a nie mam takich problemów, podziwiam. xD

Kup w takiej kolejności, w jakiej uważasz, przecież nikt tu nie będzie układał Ci życia. ;d 

Co za różnica, które skiny pierwsze, skoro i tak masz zamiar zakupić wszystkie. : > 

Opublikowano

Ta ale to zajmie trochę czasu i po prostu ją lubię mieć opinie innych ludzi :) lubię też mieć plan działania :) i chyba zrobię to tak, że będą kupował najpierw to, co najtańsze w sumie :) o m4 nie muszę się martwić w sumie bo moja kobieta stwierdziła, że da mi go pod choinkę :)

Opublikowano

Ak pustynny buntownik, m4 brzask, usp st nierdzewny, glock nie wiem, awp man o war lub elektryczny rój, deagle konspiracja st lub dziedzic st, gail eko lub ddpat pomaranczowy lub jakas taka z kolekcji office, famas styks, scout objazd, tec izak, p250 odplyw lub rój.

Opublikowano

Kup te, którymi najczęściej grasz. I nie kupuj samych fn, bo to jest bez sensu. Poszukaj ft z dobrym lookiem, bo po co dopłacać np. 10 euro, gdy skiny wyglądają tak samo?

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...