Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer się wyłącza

kubafajny45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.
Mam taki problem, kupiłem nowy komputer. Wszystko fajnie spoko, ale gdy gram w LoL'a to mi się wyłącza. Po prostu tak nagle się resetuje i odpala przez Bios'a. Dodam, że to nie może być wina przegrzewania bo wszystko działa tak jak powinno i utrzymuje się na ok 45 C gdy gram w jakieś bardziej wymagające gry. Wszystkie gry działają (farcry, bf, wiedzmin, itd) i komputer resetuje się tylko na LoL'u. 
Ktoś ma pomysł dlaczego tak się dzieje?

Opublikowano

Mój kumpel ma podobnie, przy bardziej wymagających grach nic mu się nie dzieje, a przy lidze niedługo po starcie gry go wyrzuca - tak kilka razy aż później jest spokój na resztę dnia zazwyczaj, raz na jakiś czas go nie wyrzuca co jest bardzo dziwne imo. Zgaduję, że macie podobny problem, poza tym wszystkie powyższe posty nic nie wnoszą do tematu bo wszystko jest napisane w temacie. 

Ja osobiście bym polecał oddać do naprawy, właśnie tak robi mój kolega w tej chwili i gdy lapek mu wróci z naprawy to postaram się napisać w czym był problem jeśli nadal będzie on występować. Oczywiście trzeba powiedzieć w czym problem jeśli chce się oddać do naprawy, jeśli chcesz się bawić samemu to szukaj podpowiedzi w dziale komputerów, lub na forach do tego przeznaczonych. Ewentualnie pisz do supportu Rito :v

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...