Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ceny fajerwerków i petard

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ogarniam po co kupować petardy typu "HUK". Żadnego efektu a tylko uszy bolą.

Następne to pojedyncze rakietki, jeden słaby wytrysk i dupa.

Najlepiej kupować ogromne paczki, które strzelają po 30/40 razy to jest coś i jest jakiś efekt, a jak się przewróci to jeszcze więcej frajdy i adrenaliny :p

Ceny drogie, tańsze są w hurtowniach.

Opublikowano

Nie ogarniam po co kupować petardy typu "HUK". Żadnego efektu a tylko uszy bolą.  TYPU HUK :D  BO LUBIĘ SLYSZEC BÓL DUPY LUDZI ZE ZA GLOSNO

Następne to pojedyncze rakietki, jeden słaby wytrysk i dupa. 

Najlepiej kupować ogromne paczki, które strzelają po 30/40 razy to jest coś i jest jakiś efekt, a jak się przewróci to jeszcze więcej frajdy i adrenaliny :p  MAM FRAJDE Z ODPALANIA FAJERWEREK ;3  NIE LUBIE PODPALIC WYRZUTNI I PACZEC JAK NIENORMALNY; P

Ceny drogie, tańsze są w hurtowniach. TO JEST HURTOWNIA ^.^

Hmmm.

ie068n.jpg
Opublikowano

kiedys bawilem sie w piro i powiem ci, ze ceny sa dobre jak na te jakosc produktow

ale jak lubisz huk to zamiast brac tyle gownianych petard lepiej zalatwic sobie paczke lub dwie konkretow

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Ceny nie są złe, tak jak mówią panowie wyżej, przewrócone wyrzutnie i naprawdę dobre hukowe petardy są świetne ;) Najlepsze achtungi w śmietniku ;) Pozdrawiam.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Dasz link do sklepu?

dobrefajerwerki.pl

Heh też tam zamawiałem mam pod nosem hurtownię :D

Opłaca się jak najbardziej ja rok temu zamówiłem w sylwka i wydałem ok 5 blach więcej.

9tevrr.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ShastaMan zamówiłes? Bo jestem ciekaw w ile mniej więcej dni wysyłają. :P

Ja odebralem u nich w hurtowni bo z tego samego miasta jestem ;P ;3  Z tego co sie dowiedzialem to paczka juz na mnie czekala tego samego dnia co zamowilem xD Ale sie nie skapnelem i odebralem dopiero tydzien po.

ie068n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...