Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą myszke wybrać?

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znalazłem kilka dobrych myszek do csgo, i nie wiem która będzie najlepsza. Czy pomoglibyście mi wybrać?

- Deathadder 2013

- Deathadder chroma

- zofie fk1

- SteelSeries Rival
- Logitech g100s

- steelseries 300 fade

- steelseries kinzu v3

Opublikowano

Wszystkie się nadają. Według mnie najlepszą będzie Zowie FK1, steelseries rival 300, ewentualnie kinzu v3 (jeśli niski budżet)  ;)

Opublikowano

@Skipperek70 to zależy kto co lubi.

sam zdecyduj. Przeczytaj opinie w internecie, omów sobie swoje ustawienia i sprawdź, którą będzie ci najlepsze. Osobiście polecam zowie fk1.

Opublikowano

Polecam kinzu v3 mam ja od 5 miesiecy i zajebiscie sie gra :D.Kolega ma ss rivala i mowi ze jak nacisnie prawy to mu skacze  bo ma na scrolu ustawione skakanie 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam deathadder chroma i nie bardzo ci polecam (2013 chyba już nie kupisz jak coś). Tzn nie jest na moją rękę. Na zdjęciach wygląda na długą i średnio wysoką i jest za wysoka jak dla mnie. Kolega ma Rivala i bardzo poleca (według mnie też wygodniejszy). Jedyne co polecam w deathadder to to, że można przypisać jej do kolorów niektóre wydarzenia z cs go tj. plant paki, albo że nie da się jej już rozbroić ;)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

@Wilku

Nie. Steelseries rival 300 fade,jest to udoskonalona wersja rivala(gumy) nie jest wcale mniejsza.

Ja przymierzam się do zakupu fk1,może dlatego,że wole symetrycze,może dlatego,ze jest tak wiele dobrych opinii,albo dlatego,że używają jest NEO,Izak i inni progamerzy,którzy wolą prostote i dopre wykonanie od 100000 swiatelek na myszce.

Opublikowano

Kupiłem 2 dni temu rivala, polecam, sensor nie spier/dala przy szybkich ruchach, musiałbyś tą myszkę ciągnąć za samochodem żeby sensor zaczął wariować :D

A co najważniejsze jest mega wygodna, ale jeżeli masz małą łapę to nie bierz jej, Ja wziąłem ją dlatego, gdyż mam dość dużą rękę :)
Tak to pewnie wziąłbym kana v2 gdyby nie wielkość mojej ręki :D(o 40 zł tańsza niż rival a sensor się nie zmienia).

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...