Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezenty

SebaPL01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie dotyczące prezentów które chodzą teraz po 0,95 euro. Czy na przykład znów za 2 miesiące podrożeją do 30 euro? Czy można na tym zarobić?

Opublikowano

Nie sądzę zbytnio ;P losowy item może wydropić, a to pewnie będzie w 3/4 przypadkach ak safari mesh.

Opublikowano

@SebaPL01 wiem, ludzie nie będą otwierać, wiedząc, że jest 1/4 szansy że coś dobrego dropnie (do tego, nie dla ciebie)

Opublikowano

@SebaPL01 wiem, ludzie nie będą otwierać, wiedząc, że jest 1/4 szansy że coś dobrego dropnie (do tego, nie dla ciebie)

to po co kupować? ^^

Za 2 miesiące to 30€ nie będzie, sam w wakacje patrzyłem to były chyba po kilka euro. Ja tego kupię z 50 i poczekam do listopada, wtedy najlepiej sprzedać. Myślę, że będzie wtedy po kilkanaście euro przynajmniej, bo ludzie nie pomyślą, żeby to zrobić :v

tenor.gif

Opublikowano

to po co kupować? ^^

Za 2 miesiące to 30€ nie będzie, sam w wakacje patrzyłem to były chyba po kilka euro. Ja tego kupię z 50 i poczekam do listopada, wtedy najlepiej sprzedać. Myślę, że będzie wtedy po kilkanaście euro przynajmniej, bo ludzie nie pomyślą, żeby to zrobić :v

O taką odpowiedź mi chodziło. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...