Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

High school DxD

Sharq0986

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co pamiętam,już na niejednym forum mówiono że sezon 4 jest już zapowiedziany do I-wszej części 2016r.

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Nic na ten temat nie wiadomo, przynajmniej z oficjalnych źródeł. Jak jest informacja, wiarygodna rzecz jasna - odnośnie sequelu badź ogólnie anime - jest to uwzględnione na malu.

Polecam szanowac się i czytać dxd w formie novelki. Jest o wiele lepsze. Aktualnie material ma 20 tomów, 2 sezony zekranizowały 4, zaś trzeci to taki troche fillerowy, ale poniekąd zekranizował - 5,6,7. Mimo to zachęcam zaczać wlasnie od momentu, w ktorym konczy się dxd new, bo na prawde, sporo pominęli lub pozmieniali w trzecim sezonie dxd.

Opublikowano

Nic na ten temat nie wiadomo, przynajmniej z oficjalnych źródeł. Jak jest informacja, wiarygodna rzecz jasna - odnośnie sequelu badź ogólnie anime - jest to uwzględnione na malu. Polecam szanowac się i czytać dxd w formie novelki. Jest o wiele lepsze. Aktualnie material ma 20 tomów, 2 sezony zekranizowały 4, zaś trzeci to taki troche fillerowy, ale poniekąd zekranizował - 5,6,7. Mimo to zachęcam zaczać wlasnie od momentu, w ktorym konczy się dxd new, bo na prawde, sporo pominęli lub pozmieniali w trzecim sezonie dxd.

Czytam ,osobiście jestem na 18 tomie. Zauważyłem ,że sporo namieszali w dxd Born ,co osobiście mi się nie spodobało. Coż Dziękuje wam za odpowiedzi ;)

Pozdrawiam

6166814701688271294256.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...