Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| BETA |WAR OF CHAOS EXP ? DROP ? VER ?

Badi1990

BETA  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ver

• s6
      22
    • s8
      9
  2. 2. Exp

• 50-80
      8
    • 80-150
      6
    • 150-250
      3
    • 250-500
      3
    • 500-1000
      11
  3. 3. Drop

• 15-35
      12
    • 35-55
      11
    • 55-75
      6
    • 75-99
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie – Pragniemy stworzyć serwer, który będzie skupiał graczy ze środowiska MuOnline. Zarówno starych wyjadaczy, jak i tych, którzy dopiero rozpoczynają swą przygodę z legendarnym kontynentem. Naszym założeniem jest utworzenie miejsca dla graczy, stąd też ten temat. Chcemy zebrać jak najwięcej waszych opinii na temat najlepszych ustawień serwera. 

Prosimy, abyście poniżej podawali typy ustawień: EXP, DROP i Season. Mile widziane są również inne wskazówki, które są dla Was cenne i chcecie się nimi podzielić.

Opublikowano

Chcesz starych jak i nowych wyjadaczy widzisz starzy wolą grać od wersji 97 do S3Ep1 wyżej już miało osób gra za to nowi wolą grać  na nowych wersjach z tymi bajerami  :) i jak chcesz zebrać starych jak i nowych wyjadaczy ?  :) każdy preferuję inną wersje serwera  :) stary wyjadacz pamieta czasy 97 a nowi niestety S5 w góre  :)

Ja osobiście bym chciał by powstała jakaś stabilna wersja S3  :)

Osobiście grałem na serwerach takich jak LukeMu oraz BigMu i nie pogniewam się jak powstanie taki serwer jak te dwa  :) wtedy mogę ci zapewnić że wtedy wrócą starzy wyjadacze którzy pamiętają te czasy  :) ale niestety nie da się stworzyć drugich takich serwerów  :) jedynie można pomarzyć  :) ale może kiedyś ktoś zdolny postawi  :) nadzieja umiera ostatnia  :) jak to mówią 

Pozdrawiam i Powodzenia  :)

P.S Jeśli ktoś grał na jakimś z tych Serwerów niech napiszę  :)  

Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku :) wiem że jeszcze nie pora ale później mnie już nie będzie :) 

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Najlepiej S6/S4/S3/S2 z medium lub high exp poza tym mógłby być to serwer non res bez spotów pvp od dawna nie ma żadnego polskiego pvp serwera.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...