Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łucznik - parę pytań

wapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,na wstępie zaznaczę,że gram na niemieckim serwerze i mam 36lvl.

1.Czy kupować jakieś resy przed 70 czy jednak czekać do niego?

2.Na jaki łuk zmienić po oblechu?

3.W jakie sp pierwsze zainwestować po wk?Nie ogarniam zbytnio 5-8sp.

4.Mam do wydania 42kk co kupić(mam pojazd)

Opublikowano

1. Jeżeli nie planujesz chodzić codziennie na dwie, intensywne krainy śmierci to jak najbardziej opłaca się. Resy na 70 LvL - głównie pod PvP ,resy na 45 LvL - głównie pod walkę z potworami oraz sporadycznie PvP.

2. Oblech-->Majestatyczny/Capeiru-->Podstawa lub Oblech-->Podstawa 

3. Wk jest pod expa ,więc potrzebujesz po nim karty do PvP czyli Łowca Demonów(areny), Zwiadowca(Glaca), Kanonier(uniwersalny ,pod każdy z tych rodzajów PvP się nada) ,więc Kanonier.

4.Co zechcesz ,ale najlepiej resy>broń(łuk ,zbroja przede wszystkim)> SP

Sprzedam konto Origin z grą The Sims 4 Edycja Specjalna ! Tylko teraz promocja aż 75%! ! !

Na platformie Origin ,sklepach typu Empik i inne cena wynosi około 200ZŁ. U mnie kupisz za zaledwie 50 zł! Więcej tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1496290-sprzedam-konto-origin-z-gr%C4%85-the-sims-4-cyfrowa-edycja-specjalna/

Opublikowano

1. Resy na 45 lvl się oczywiście przydadzą. Bez nich będziesz na LoD padał jak szmata. A w dodatku w WK to będzie tragedia.

2. Zależy jakiego oblecha będziesz miał. Jeżeli takiego u7 +7/8 no to możesz latać z tym nawet do podstawy. Polecam ci właśnie takiego kupić, ew. zrobić jeżeli masz już jakiegoś u7. Po podstawie oczywiście eq na 90.

3. Po WK... Zależy na jakim aspekcie gry się skupiasz najbardziej. Jeżeli PvP to na glac polecam zwiada albo csa. Cs ma duży zasięg co jest jego olbrzymią zaletą. A poza tym na warku go dogonić graniczy z cudem xD. Dlatego nie lubię PvP z nimi. Chyba że na mnichu. A na arenki można tak jak wyżej kupić dh.

Co do PvM... Myślę, że dh też dobry. Przynajmniej na a3. Na a5 to nie wiem co najlepsze, ale raczej po prostu wk.

4. Co kupić? Ano, może eq i sp. Czyli to co najważniejsze. Kup sobie tego oblecha, jakąś zbrojkę i sztylet i ew. powsadzaj osłonki, ale do oblecha to może nie, bo go potem nie sprzedasz, a jak już to bardzo tanio. Sp to te co ci podałem wyżej. Zainwestuj też w jakieś biżu czasem. Ale nie jakieś horrendalne stawki.

Mam nadzieję, że pomogłem.

19.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...