Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do CS:GO.

bobic7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie jest to w całości temat z serii "Czy pójdzie mi...", bo gdybym posiadał tego laptopa, to już sam bym sobie sprawdził. No właśnie, a co zrobić, gdy dopiero planuje się zakup, aby pograć w CS:GO a nie jest się pewnym, czy jego specyfikacja będzie odpowiednia pod CS'a - Napisać na forum!

Szukam i szukam sobie laptopa z niskiej półki, tak do 500-600 zł, używany, tylko do cs'a. A więc znalazłem jeden model i teraz pytanie - Pójdzie, czy nie pójdzie?

No chyba, że znajdzie się tu jeszcze kilku hobbystów, którzy obserwują rynek używanych laptopów i są mi wstanie polecić coś do 500-600 zł. Byłbym przeeeeogromnie wdzięczny!

A nóż ktoś będzie potrafił po samej specyfikacji rozwiązać ten problem.

A więc sprzęt to:

Hp Pavilion G6-2230sw

Procesor Intel Core i3-3110M

Grafika AMD Radeon HD 7670M 1024 MB

RAM 4 GB

Chodzi mi tutaj o płynne granie w CS'a na najniższych ustawieniach, by klatki w smoke nie spadały do kosmicznej ilości ~15.

Liczę na to, że nie złamałem regulaminu, gdyż poszukuję tutaj laptopa do cs'a, może mi ktoś jakiś poleci, a przy okazji pokazuję co udało mi się znaleźć.

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...