Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3.3.5a PROjektWS - najbardziej nietypowa gildia - tylko na Sunwellu tylko w Hordzie

adrian1201

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

for_the_horde_by_kaphotography95747.jpg

Mam przyjemność przedstawić po krótce nietypową gidlię:

Gramy identycznymi postaciami nikt obcy nie jest w stanie na pierwszy rzut oka nas rozróżnić. Tam gdzie się pokazujemy pojawia się "WTF" "LOL" itd ... Łamiemy mózgi tym, którzy nas nie znaja... zabawa jest przednia zapraszamy do nas.

Wymagania:

Tauren Druid lub Undead Rogue o określonym wyglądzie i nicku

- określona nazwa(nick name)

nazwa musi się składać z 12 lub 11 liter W i S - nick musi się zaczynać na litery WS

Wygląd też jest określony - wszyscy wygladamy identycznie - tan sam model postaci - złap nas w grze i zobacz jak wyglądamy

- Druid spec dowolny

Poradnik jak stworzyć ws druida

https://www.youtube.com/watch?v=YcuFAHFCkxs

- Rogue spec dowolny

Poradnik jak stworzyć ws Rogue

https://www.youtube.com/watch?v=elaurP9FBLE

Oferujemy:

- możliwość wzięcia udziału w bardzo nietypowym projekcie (na żadnym innym serwerze takiej gildi nie ma)

- rozpoznawalną markę jaką jest PROjektWS - istniejemy na serwerze od lutego 2010 spora część graczy sunwella nas zna i w większości dobrze kojarzy (zarówno po stronie hordy jak i ally)

- już na 1 lvlu połowa serwera będzie Cię znać

- wypady do stolicy ally i wspólne bg

- wypady do orgri i różnego rodzaju wygłupy i przedstawienia

- szkolenia, porady, treningi

- niepowtarzalną anonimowość z jednoczesnym fame'm- mało kto z poza projektu nas rozróżnia

Jak zostać WS'em ?

1.Wbij na serwer sunwel.pl (Jak wbić ? http://sunwell.pl/index.php?id=howtoplay )

2.Wbij na ts3 retardteam.tk hasło: Sud0su

3.Zrób postać według wzoru

4.Dojdź do gildi i dobrze się baw !!!

Masz pytanie ?
Napisz pod postem lub na pw :D

Znalazłeś literówki ?

Napisz do mnie :D

Opublikowano

Zaciekawiliście mnie :D

Macie jakieś wymagania do wieku,znajomości gry oraz czasu spędzonego w grze?

Nie mamy wymagan dotyczacych znajomosci gry poniewaz kazdy kiedys zaczynal grac w cos

A w zwiazku z wiekiem to okolo 16 lat ja osobiscie jestem najmlodszy z gildi ale sa wyjatki (Tak mam 16 lat)

Specjalista
Opublikowano

Jak najbardziej polecam gildię nigdy nie wstąpiłem w szeregi ale widziałem wiele razy około 2 lat temu :) Może się skuszę chociaż expić mi się nie chce trochę :)

giphy.gif

Opublikowano

Jak najbardziej polecam gildię nigdy nie wstąpiłem w szeregi ale widziałem wiele razy około 2 lat temu :) Może się skuszę chociaż expić mi się nie chce trochę :)

W tej atmosferze zawsze chce sie siedziec na sunwellu :D

Opublikowano

Hehe PROjektWS, WSy to legenda Sunwella. Okazuje się, że wystarczy kilka ogarniętych osób razem w ukryciu aby zrobić niezły hardcore w mieście frakcji przeciwnej :-)  Do tego ten sam wygląd postaci oraz podobne nicki przez ponad 5 lat chyba? sprawiło, że jesteście Anonymouse Assasins tego serwera xD

Jestem pod wrażeniem ile razy daliście się we znaki społeczności ally i jak wielkie ich rozdrażnienie Wami można obserwować na czatach ogólnych i forum :)

Jak dla mnie już dawno odnieśliście wielki sukces na Sunwellu, a liczne sezonowe gildie powstające na Wasz wzór tylko to potwierdzają.

Chętnie bym dołączył i wzmocnił Wasz skład ale niestety życie nie pozwala mi teraz no-lifić.

Życzę dalszych sukcesów aby znowu bolały dupska frakcji przeciwnej i wkurzenie sięgało zenitu, a przede wszystkim życzę nowych ogarniętych, lojalnych członków - którzy odnajdą się w celach Waszego projektu.

FOR THE HORDE!!! Łobuzy i Łobuzice ( .Y . ) xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Projekt zostal tymczasowo zamkniety. Poniewaz przenosimy sie na inny serwer(Cata). Jak gildi powstanie na nowo i bedzie rekrutowac zrobie odzielny teamt

Opublikowano

Projekt zostal tymczasowo zamkniety. Poniewaz przenosimy sie na inny serwer(Cata). Jak gildi powstanie na nowo i bedzie rekrutowac zrobie odzielny teamt

W sumie niedawno zacząłem grać w WoW'a i chciałbym jakoś się z wami skontaktować. Oczywiście jestem zielony w te sprawy ;) Jak coś to prosił bym o kontakt pw ;-)

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja już widziałem paru osobników z waszej gildi. Mam nadzieję, że na Atlantissie będziecie również uprzykrzali życie Ally tak jak to było na Sunwellu.

Opublikowano

Haha pamiętam te ciągłe kampienie gdzieś w ukryciu w SW, Ty sobie przechodzisz a tu jeb WS wyskakuje na początku myślałem że to jeden i ten sam gościu jest ;p 

Pozdrawiam

Opublikowano

No ja sam pamiętam gdy zaczynałem grę i zawsze zastanawiałem się po co ten koleś tworzy tyle altów... dopiero po jakimś czasie zorientowałem się że to cała gildia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co się orientuje to tak. Wbij na serwer i na pewno, ktoś będzie pisał na pl lub worldzie z Ws

Opublikowano

Więc zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...