Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Operon próbny anglik

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisałem egzamin z operonu z anglika sprawdzałem mam wszystko dobrze oprocz 2 rzeczy

W 1 zadaniu jest 5 podpunktów i 1 mam zle 

a w kolejnym jest 4 podpunkty i tez mam 1 zle 

poza tym mam wszystko dobrze bardzo zmieni mi to %?? 

Wgl słuchanie było jakieś dziwne albo mialem błąd w tescie bo na tescie pisalo Where are childern 

A a nagraniu było o psie pozdro,, 

Opublikowano

Mogli szkole złe płyty wysłać. Jednej szkole z mojego miasta wysłali nie te płyty, ale tam sie zorientowali i nie mieli branych pod uwage zadań ze słuchu.

Opublikowano

Próbny angielski jest banalny, sama podstawa z angielskiego jest taka, że nawet w podstawówce nie mieliby problemu napisać na pozytywny wynik..

2 punkty to pewnie 4% 

Opublikowano

Witam pisałem egzamin z operonu z anglika sprawdzałem mam wszystko dobrze oprocz 2 rzeczy

W 1 zadaniu jest 5 podpunktów i 1 mam zle 

a w kolejnym jest 4 podpunkty i tez mam 1 zle 

poza tym mam wszystko dobrze bardzo zmieni mi to %?? 

Wgl słuchanie było jakieś dziwne albo mialem błąd w tescie bo na tescie pisalo Where are childern 

A a nagraniu było o psie pozdro,, 

Beka z ciebie typie bo też to niedawno pisałem i tam gdzie ty widzisz błąd, ja widzę logikę. Ten test był banalny.

Opublikowano

@Ytrew beka z ciebie bo potrafisz tylko oczerniac rozmawialem z kolezankami mówią to samo ze byl błąd a jesli ty uwazasz ze pies to dziecko to fajnie masz

To ciekawe masz koleżanki skoro u mnie w klasie większość to rozumiała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...