Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbyt yang - popyt

osmiornicak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się spytać kogoś, obeznanego w temacie -  jaki jest popyt na yangi ? np. na alledrogo w ile może zejść jakaś tam suma powiedzmy 2kkk, jeżeli wejdzie się z najtańszą ceną ? :>

Opublikowano

Witam, chciałbym się spytać kogoś, obeznanego w temacie -  jaki jest popyt na yangi ? np. na alledrogo w ile może zejść jakaś tam suma powiedzmy 2kkk, jeżeli wejdzie się z najtańszą ceną ? :>

Spzedawaj po 100kk 15 zl oczywiscie cena zalezy od serwa.Zobacz po ile ludzie wystawiaja i opusc 1 zl. Czy 1.50

/niereg. sygna

Opublikowano

To to wiem, ale czy jest popyt na te yangi? w jakim czasie jak dobrze pójdzie uda mi się je zbyć? Na mym serwie jest to troszku więcej niż 15 zł za pakiet 100kk :>

Opublikowano

Oczywiscie,ze jest popyt.Moze w ciagu tygodnia nie wiadomo.Teraz to nie wiem czy sie oplaca wystawiac aukcje.Skoro teraz jest mnostwo eventow.Ale zawsze mozna sprobowac.Na prwno zejdzie po nowym roku

/niereg. sygna

Opublikowano

Zawsze znajdzie sie ktos kto nie lubi bawic sie w drop i sprzedaż albo po prostu potrzebuje duzo yang na eq :). Duzo osob kupuje yangi :)

4521609.png

Opublikowano

Ja ostatnio konczylem grac w metina i akurat zostalo mi 500 kk to sprzedalem za 50 zl. Poszlo w ciagu jednego dnia , popyt na yangi jest co innego jesli chodzi o postacie itemy.

Jesli chodzi o postacie to najlepiej schodza 55 z dobrymi skilami , wp/body/buff 75. Jesli sie ma inne konta na prawde ciezko znalesc kogos kto by chetnie kupil. Sprzedalem sporo kont wiec wiem co mowie

Jesli chodzi o przedmioty to trudno sprzedac chyba ze ma sie jakis konkretny item wart np.2kkk to jakies zainsteresowanie bedzie ale jesli wystwisz jakis naszyjnik  powiedzmy +9 5b mix to bedziesz dlugo czekal na jakakolwiek wiadomosc

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...