Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót/Planowanie wydatków

Greedy_Smurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Krótko i zwięźle. Powracam do gry ,niestety na całkowicie czyste konto z 1 LvL'em. Avalon. Jaką klasę wybrać? Kusi mnie mag ,ale i woj.  Łucznik już 3 raz by był więc nie mam zamiaru nim grać. Więc Woj/Mag. Co wybrać i co zakupić przede wszystkim. Dostanę 60kk od Panów z Allegro. MMO4U ,warto tam kupować u nich KK? 

1. Na co wydać 60kk? Dokładne rozpisanie prosiłbym ile i na co.

2. Czy warto u MMO4U kupować KK?

Sprzedam konto Origin z grą The Sims 4 Edycja Specjalna ! Tylko teraz promocja aż 75%! ! !

Na platformie Origin ,sklepach typu Empik i inne cena wynosi około 200ZŁ. U mnie kupisz za zaledwie 50 zł! Więcej tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1496290-sprzedam-konto-origin-z-gr%C4%85-the-sims-4-cyfrowa-edycja-specjalna/

Opublikowano

Cześć! Krótko i zwięźle. Powracam do gry ,niestety na całkowicie czyste konto z 1 LvL'em. Avalon. Jaką klasę wybrać? Kusi mnie mag ,ale i woj.  Łucznik już 3 raz by był więc nie mam zamiaru nim grać. Więc Woj/Mag. Co wybrać i co zakupić przede wszystkim. Dostanę 60kk od Panów z Allegro. MMO4U ,warto tam kupować u nich KK? 

1. Na co wydać 60kk? Dokładne rozpisanie prosiłbym ile i na co.

2. Czy warto u MMO4U kupować KK?

2. Lepiej od innych ludzi z dużą ilością pozytywów, bo u MMO4U jest drogo.

Opublikowano

Jeżeli mag to kupujesz rózge duszy u6+7 minimalnie i wkładasz osło z niezakłóconym, kryształke u5+7 i też tam wsadzasz jakąś osło pod expa, jakieś sp najlepiej vc ew. możesz poska 99+9 wystarczy i teraz musisz kupić resy najlepiej tak dobierz, abyś miał w 1 secie z 85%+ na końcu kupujesz jakieś wr 45-50%.Podałem takie eq, abyś mógł wbić szybko 90. Na woja podobnie, tam tylko musisz kupić dobrego wara.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

A mniej więcej ile wydam na poszczególne rzeczy?

Sprzedam konto Origin z grą The Sims 4 Edycja Specjalna ! Tylko teraz promocja aż 75%! ! !

Na platformie Origin ,sklepach typu Empik i inne cena wynosi około 200ZŁ. U mnie kupisz za zaledwie 50 zł! Więcej tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1496290-sprzedam-konto-origin-z-gr%C4%85-the-sims-4-cyfrowa-edycja-specjalna/

Opublikowano

Posek 35, resy 5, duszy 10, oslo prawie nic, wr 3kk (polecam woda światło i ogień po 40%+). No i na koniec kup pojazd bo bez niego lipa

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...