Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragon Mu .

Eviloo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

informacje.png
Nazwa Servera: DRAGONMU
Wersja: Sezon 4
Max il. Graczy Online: 200
Godziny działania: 24/7

Co nas wyroznia:
Postacie 5+
Auto VIP
Auto kredyty
Tawerna
Zadania
Forum+
CS+
Kalendarz

Status:

Stronka:
dragonmub.gif

Exp: 800x
Drop: 30%
BB: off
HP Mob'ów: 100%
Reset: 400 level (kasujące się statystyki - 400 punktów)
GM Eventy: Tak
Gildia: 150 level
Punkty za lvl: 5/7
Spoty: Tak

JSR.png

Bless: 100%
Soul: 50%
Soul + luck: 75%
Life: 60%

eventy.png

BC: Tak
DS: Tak
CC: Tak
CS: Tak
CW: Tak
WW: Tak
IT: Tak

administracja.png

Zelus
Mistic
Smaug
Trumpet

download.png

Opublikowano

Witam.

Co was wyroznia

Administracja:
Zelus
Mistic
Smaug
Trumpet

i gdyby nie Trumpet to syf i mogila od samego poczatku.

Zelus interesuje sie serverem przez pierwsze 30dni jak zbija kase , pozniej zostawia server do Resetu ACC na samopas .

Server sie sypie non top , Podczas CS w ostatniej chwili GMowie Guild dostaja DC . Dziala sporo Czitow .

Zelus i jego ferajna to pajace .

Nie piszac o Trumpecie - dobry GM , rozpatruje skargi jako osoba trzecia .

wgl.

kupujac u nich donate jest tyle mankamentow z itemami , BUGI BUGI BUGI

pierwsz raz odchodzilem , bo opcje w setach nie dzialaly :)

drugi raz odchodzilem bo skopiowal sie set i mialem zablokowane kratki w inventory od 1.10.2015 do 18.12.2015 - tak zreszta mialo wielu graczy inni opanowali kopiowanie FO .

na FaceBook juz opcje dodawania komentarzy wycofal bo mu jada po ambicji ...

Server dla Frajerow - nigdy wiecej nie dam sie nakusic przez kolegow na takie cos,z serverem mu to tak jak z ExDziewczyna , nigdy sie nie wraca!!!

UWAZAJCIE!!!

Opublikowano

zeby robic reklame tego kibla

jeszcze zeby jakis nowy noname ale Redaktor robil reklame takiego syfu ?

Dowodem moich wypowiedzi moze byc brak zainteresowania sprawami graczy na Forum Dragon mu , wystarczy wejsc na Forum w dzial Sprawy do administracji

i sprawdzic sobie jak wygladalo to od okolo 01.10.2015 :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Winko idź rób ss' z czatów @ a nie gwiazdorzysz :D

Na dragonie administracja się nie zmieni i na to nie ma co liczyć.

Pay2win? Są takie przypadki, ale ja na poprzedniej edycji nie wydałam na serwer złotówki a miałam postać fo na fullach.
Nie bronie serwera bo zelek pojawia się tylko na początek i koniec edycji a bez trampka to teraz juz wgl sodoma pewnie będzie ;p

Jedynym plusem jest ilość graczy i to tyle ode mnie ;)

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Stanowczo odradzam gry na serwerze, serwer jest pod kontrolą łapczywych na pieniądze drani którzy robią reset acc średnio co 4 miesiące gdy tylko skończy się kasiorka na koncie.

Na serwerze jest pełno bugów, aktualnie serwer jest od blisko 2 miesięcy bez opieki, administracja olewa serwer, problemy nie są rozwiązywane, regulamin jest łamany przez wszystkich graczy, kary nie są nakładane.

Wykorzystywanie bugów to normalność na tym serwerze, mimo błędów admini nie zwracają przedmiotów które znikają przez problemy z grą.

Stanowczo odradzam grę na tym serwerze :) gram tutaj 2 tygodnie i po dzisiejszym dniu i wyrzucieniu z siebie masy bluzgów i nerwów podejmuje decyzje by napisać tą recenzje aby dobrych graczy nie spotkał taki los jaki spotkał mnie.

Omijajcie serwer szerokim łukiem, serwer nie godny polecenia.

tumblr_n0qts1P3HE1snblj3o1_400.gif

Opublikowano

Stanowczo odradzam gry na serwerze, serwer jest pod kontrolą łapczywych na pieniądze drani którzy robią reset acc średnio co 4 miesiące gdy tylko skończy się kasiorka na koncie.

Na serwerze jest pełno bugów, aktualnie serwer jest od blisko 2 miesięcy bez opieki, administracja olewa serwer, problemy nie są rozwiązywane, regulamin jest łamany przez wszystkich graczy, kary nie są nakładane.

Wykorzystywanie bugów to normalność na tym serwerze, mimo błędów admini nie zwracają przedmiotów które znikają przez problemy z grą.

Stanowczo odradzam grę na tym serwerze :) gram tutaj 2 tygodnie i po dzisiejszym dniu i wyrzucieniu z siebie masy bluzgów i nerwów podejmuje decyzje by napisać tą recenzje aby dobrych graczy nie spotkał taki los jaki spotkał mnie.

Niestety muszę przyznać rację koledze wyżej... Grałem tam 2 edycję i w końcu zostałem zbanowany, zaproponowałem pomoc Administracji przy serwerze forum i dostałem bana :D 

Cięci na kasę ludzie, którzy nie naprawiają bugów, które spotkaliśmy na 1 edycji, istnieją do teraz.

Co najlepsze kręcony licznik online... kiedyś serwer padł ( jak wiemy nie ma tam auto recconectu ) a na serwerze pokazywało 41 online + 11 vip ^^ mimo że wszystkich wyrzuciło a było 100 + onlnie ^^

Nie polecam

Opublikowano

Popieram.

A Ty Byku czasem się odezwij B)

Opublikowano

Oczywiście popieram użytkowników wyżej. Serwer nastawiony tylko na PLN. Administracja ma bugi oraz graczy głęboko gdzieś. Granie na tym serwerze to tylko strata czasu :)

Opublikowano

skąd decyzja o negatywnej recenzji ? cóż z błędami da się grać, bez administracji jest nawet spokój ale człowiek pierze coś w pralce, wszystko się pali mimo rzekomych wysokich %, jole są ustawione chyba na 10% potrzeba około 200 by wbić opcje 16 :), podczas prań często gęsto wywala z serwera przez co znikają przedmioty (między innymi wczorajsze pranie wingów 3rd odnośnie których założyłem temat na forum serwera) w dodatku dzisiejsza wpadka na web shopie podczas której brałem shielda +L+skill+DD+hp+ref który to magicznie nie ma skilla mimo że credity za ów opcje popłyneły :)

nie polecam ;)

Jestem dostępny na fejsie, pisać wystarczy :P

Czekam na porządny serwer low rate 40xp max niczym freedom 5 lat temu :)

tumblr_n0qts1P3HE1snblj3o1_400.gif

Opublikowano

bla bla bla .Adminstracja podsumowana , rozumiem i zgadzam sie ale kto podsumuje jołopów którzy tam uparcie siedzą ? Płaczą i bekają na adminów a jeszcze grają .Chcecie zrobić porządek z tym pseudo-serwerem proste - przestańcie grać .Wtedy albo zmkna to dziadostwo albo się wreszcie adm. przyłoży ( mocno wątpie).Nadal tam jest napaleńców na FO sety i grają a adminom to na ręke.Są inne serwery gdzie mozna pograć i nauczyć się MU , bo ci co grają tylko na dragonie nie mają pojęcia o tej grze ,tak mocno wypaczony ten serwer   i to tyle .

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...