Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję kupić dwa telefony, budżet nieograniczony.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stoję przed trudnym wyborem. Ostatni raz kontakt z telefonem miałem... nie pamiętam kiedy, nigdy nie miałem.

Potrzebuję do końca przyszłego tygodnia(sobota) zakupić dwa. Firmowy i prywatny. Dużo przeglądam i czytam, i nie mogę się zdecydować.

Póki co wybór padł na bb passport(jako firmowy) i ip6s+(prywatny), ale jeszcze się zastanawiam.

Jakie są wasze propozycje. W telefonie prywatnym oczekuję min. 128gb pamięci, lub slot na karty msd, trochę lepsza jakość dźwięku(z wyjścia jack)

Firmowy, najlepiej szybki, responsywny(dużo osób chwali bb), chociaż przeszła mi przez myśl nokia e52(tylko że nowych już nie ma)

Czekam na wszelkie propozycje, najlepiej z krótkim wyjaśnieniem, dlaczego ten byłby lepszy niż ten.

Ps. Jeśli ktoś miał/ma blackberry priv proszę o pw.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Blackberry Passport:

Telefon typowo firmowy, dzięki świetnej wydajności, klawiaturze i systemowi przygotowanemu do zadań "roboczych" bez problemu poradzisz sobie w pracy z tym telefonikiem. 

iPhone 6s+

Nawet nie trzeba nic mówić, jeden z najlepszych telefonów jakie możesz kupić w tym momencie.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Wybrałeś dobre telefony, na twoim miejscu bym je wziął, ip jest bardzo świetnym telefonem mimo, że go nie wybrałem, ponieważ nie spełniał moich wymogów, a jeżeli Ty nie masz takich to Ip to dobry wybór

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...