Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mody Dj Virus.

Ariella

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejsia.
Otóż mam problem z modami, pobrałam i zainstalowałam mody, wszystko pięknie chodzi, chodziło wcześniej bez problemu. Od paru dni, gdy jest wczytywanie mapy, wszystko działa kolory itd - zacina się gra, po paru minutach już jestem w bitwie i nagle znowu lag, wciskając "W" widzę, że idzie dym z silnika, ale czołg nie jedzie, dopiero później po 2-3min rusza...tak jest dość często. Wyłączam wszystkie programy, może to wina Windowsa 8, albo modów?

Opublikowano

Te mody virusa są tak przereklamowane jak reklama plusa, niby wszystko pięknie ładnie a co rusz ktoś ma z nimi problem. Ja raz spróbowałem na próbę to wyskakiwały mi w garażu jakiś okna z napisem "window" których się nie dało zamykać.

signature.png

Opublikowano

Używałem sporo Dj Virusa ale ostatnio zainstalowałem Aslaina i jak dla mnie są lepsze.

Aslain ma zbyt dużo rzeczy nawalone.

Opublikowano

Polecam te mody od Seby

klik

Edit:

A tu macie taką skromną ode mnie paczuszkę zaczem zaczną wychodzić paczki pod 9.13

shot_036.jpg

shot_037.jpg

Zoom 2/4/8/12/16
Battle Assistant v.1.3
Jimbo Crossair 1.54
Arty Reload
Damage Panel
Session Statistic
XVM

Brak skan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...