Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawe zachowanie pewnego youtubera.

Gość ManiekSpecjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, dzisiaj napotkałem się na dziwne zachowanie pewnego youtubera, zamiast nagrywać regularnie przez cały rok - postanowił nagrywać przez okres grudnia bardzo systematycznie.

uifzye.jpg 

Jak zapewne wiecie w grudniu można najwięcej hajsu zarobić i tutaj jest tego dobry przykład. Typowy idol podstawówki xD

Opublikowano

chce sobie jakos zarobic to niech zarabia uj was to obchodzi jak i w jaki sposob az tak was to boli ze ktos na świeta chce sobie zarobic? tak samo można powiedzec o waszych rodzicach zostaja po nocach zeby zarobic wiecej aby bylo na swieta to im tez sie nalezy hejt bo zostaja na swieta? bo chca sobie zarobic pierdolone myslenie zjebanego janusza z polski zreszta :D on zarabia i ma wyjebane w takie pionki jak wy xD 

beka z niego
a jeszcze wieksza beka z dzieci którzy to oglądają

Beka byla wtedy jak ktos te twoje zjebane posty wklejał na idiotyzmy :D 

Opublikowano

chce sobie jakos zarobic to niech zarabia uj was to obchodzi jak i w jaki sposob az tak was to boli ze ktos na świeta chce sobie zarobic? tak samo można powiedzec o waszych rodzicach zostaja po nocach zeby zarobic wiecej aby bylo na swieta to im tez sie nalezy hejt bo zostaja na swieta? bo chca sobie zarobic pierdolone myslenie zjebanego janusza z polski zreszta :D on zarabia i ma wyjebane w takie pionki jak wy xD

Beka byla wtedy jak ktos te twoje zjebane posty wklejał na idiotyzmy :D

pozdrawiam fanuf
Opublikowano

Po prostu wrócił. Nie ma znaczenia jaki miesiąc.

Jak ktoś robi coś dobrego to i cały rok można to oglądać...

A co do powrotów to powrócił Kolorowy, czyli koleś od którego ajgor wszystko kradł :)

banner.jpg

Opublikowano

Przecież teraz każdy kto nagrywa na YT robi to pod zarobek, a gadanie, że "to moja pa$ja" to dzieciom z podstawówki i gimby mogą wciskać. Ten to pikuś, "kamień sam"" to jest dopiero chodząca reklama i robi to wyłącznie pod haj$. Ten wrócił tylko jak widać na okres świąt:) Nie bójcie się bracia z wiekiem wam przejdzie oglądanie tych śmiesznych filmików, które nic nie wnoszą.

Opublikowano

@TuFu x33 to jest brat skkfa, wiesz, maja wspolne cechy i te same geny ;) obydwaj zaczeli nagle wiele wstawiac...

To jest przeszły majnkraftowiec, co sie dziwic.

Opublikowano

Dajcie spokój, każdy chce zarobić na święta, to sama pa$ja.

W grudniu lepiej można zarobić, bo jest więcej reklam, wchodzą świąteczne. Skoro tak się dzieje to i te reklamy drożeją i więcej się zarabia. Dochodzi do tego więcej czasu u widzów - urlopy, ferie więc zarobki są jakie są.

Opublikowano

Co Cie to dziwi? To ta właśnie zła strona YT typu Blowek, Stuu, Pingwin czy Mandzio - gdyby nie hajs to oni, by guzik dla Was zrobili, ale lepiej żreć papkę, którą Wam daje.

Prawdziwy YT powinien nagrywać zawszę, a nie, że jest jakieś święto z masą reklam, mimo zysków - może dlatego taki Ignacy, Gimper czy chociażby Tivolt jest już wyższym poziomem niż to coś tutaj.­

pyhvh7E.png

Opublikowano

kumam że w grudniu swieta itp to się kupuje wiecej prezentów, ale jak to się przekłada na oglądalnosc na yt? Zawsze mi się wydawało, że w grudniu jest luźniej bo każdy albo zapierdala przed świętami poprawiając oceny, potem robi makowca, nie wspominając o pasterce czy sylwku.

Opublikowano

Po prostu pieniążki mu się skończyły, zarobi, znowu nie będzie nagrywał przez miesiąc, widać że nie dla pasji ponieważ na facebooku jest od masy reklam typo coca cola spotkaj się z tym youtuberem.

Opublikowano

@Zavetti

Nie chodzi o oglądalność, tylko o cpm wg odtworzeń.

vwy5rl.jpg

Im większy tym więcej hajsu się zarobi. Na dodatek wszyscy biją się żeby podczas okresu gorączki grudniowej być u jakiegoś dobrze oglądanego youtubera. Co oznacza haj$s. W grudniu youtuberzy zarabiają najwięcej. Więc ilość materiałów dodawanych przez tego youtubera jest uzasadniona - HAJ$S

#edit

Dodam jeszcze że osoby oglądające takie osoby nie wiedzą co to adblock bo ich dziecinne umysły tego nie ogarniają - więcej wyświetleń reklam.

Opublikowano

Ja adblocka nie mam świadomie, nie przeszkadza mi 15 sekund reklamy skoro może to pomóc twórcy kontentu, który oglądam.

ps. To takie polskie, trzepie hajs na ludziach, j**** go. Ma target jaki ma, niestety dość ograniczony w treści i gdybym miał możliwości to bym ich doił do ostatniej złotówki z portfela ich rodziców. Więc mu w sumie zazdroszczę chociaż nie wiem kto to jest.

Opublikowano

Śmieszek tak trochę...

Liczycie się z tym, że sami robicie mu w pewnym sensie reklamę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...