Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zmieniło się w grze od wakacji?

DERODO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam takie pytanie bo nie grałem w Trove od końca pierwszej połowy wakacji i pytanie brzmi następująco.

Co się zmieniło przez ten czas? Widzę, że jakieś areny pvp są, byłem kiedyś w gildii Białe Orły więc jak by ktoś jeszcze był, ze starych graczy tej gildii napiszcie na pw na mpc. Odbiegłem od tematu przepraszam, chciałbym dowiedzieć się jak najwięcej co się zmieniło przez ten czas z góry dziękuję :D

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Z takich bardziej widocznych zmian to dodanie tego kosza i zablokowanie wyrzucania przedmiotów, dodanie portali u2-u6 do świata hub, zmniejszenie kosztów portalu do sky relam, shadow key. Poza tym dodano 2 nowe postacie, a nad 3 trwają już prace.

Opublikowano

Dodano także battle arene, gdzie możesz spróbować swoich sił, walcząc z innymi graczami. Do tego dochodzi battle rank, czy jaki diabel, dzieki czemu mozesz odblokowywac specjalne skrzynie, oraz ulepszenia.

Opublikowano

Z takich bardziej widocznych zmian to dodanie tego kosza i zablokowanie wyrzucania przedmiotów, dodanie portali u2-u6 do świata hub, zmniejszenie kosztów portalu do sky relam, shadow key. Poza tym dodano 2 nowe postacie, a nad 3 trwają już prace.

Jak to zablokowanie wyrzucania itemow?

­

Opublikowano

Jak to zablokowanie wyrzucania itemow?

­

Od teraz jeżeli chcesz pozbyć się przedmiotu to przeciągasz go na kosz, a znajomemu możesz go przekazać jedynie przez budkę do wymian.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...