Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Nie dostałem zwrotu na kartę Visa

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry

Problem jest następujący. Kupiłem grę Titan souls oraz 2 dlc do Rocket League, ale mi się niespodobały i zwróciłem ale nadal od 3 TYGODNI (!) nie dostałem zwrotu na kartę (40zł) jedynie dostałem zwrot 0,07€ na portfel które miałem a supprot nie pomaga i nie dostałem nadal odpowiedzi.

Pomocy :O

Opublikowano

System Steam ;v

Musisz poczekać co napisze support w tej sprawie. Zwrot powinieneś otrzymać natychmiast, ponieważ jest to obsługiwane przez automata.

Opublikowano

Dobry

Problem jest następujący. Kupiłem grę Titan souls oraz 2 dlc do Rocket League, ale mi się niespodobały i zwróciłem ale nadal od 3 TYGODNI (!) nie dostałem zwrotu na kartę (40zł) jedynie dostałem zwrot 0,07€ na portfel które miałem a supprot nie pomaga i nie dostałem nadal odpowiedzi.

Pomocy :O

A ile minęło od zakupu gry ( od momentu kupna gry do zgłoszenia zwrotu) i ile grałeś w tą grę do momentu złożenia o zwrot pieniędzy. Steam pisze Że mogą oddać pieniądze pod warunkiem:

- Nie minęło 7 dni od zakupu gry (do momentu złożenia prośby o zwrot pieniędzy)

- Nie grałeś więcej niż 2 godziny w daną grę 

Opublikowano

A ile minęło od zakupu gry ( od momentu kupna gry do zgłoszenia zwrotu) i ile grałeś w tą grę do momentu złożenia o zwrot pieniędzy. Steam pisze Że mogą oddać pieniądze pod warunkiem:

- Nie minęło 7 dni od zakupu gry (do momentu złożenia prośby o zwrot pieniędzy)

- Nie grałeś więcej niż 2 godziny w daną grę 

Kupiłem pograłem 5 minut i zwróciłem od dnia kupna ale dostałem już wiadomość od supportu o to ona

Hello,

Thank you for contacting Steam Support.

Steam Support cannot expedite this process. Please contact your bank for further assistance.

Approved funds or wallet credit may take up to 7 days to appear in your account.

Please Note: Refunds to international payment methods may take longer, depending on the bank.

For more information, please review our refund policy: http://store.steampowered.com/steam_refunds/

Opublikowano

Kupiłem pograłem 5 minut i zwróciłem od dnia kupna ale dostałem już wiadomość od supportu o to ona

Hello,

Thank you for contacting Steam Support.

Steam Support cannot expedite this process. Please contact your bank for further assistance.

Approved funds or wallet credit may take up to 7 days to appear in your account.

Please Note: Refunds to international payment methods may take longer, depending on the bank.

For more information, please review our refund policy: http://store.steampowered.com/steam_refunds/

Piszą tam aby skontaktować się z bankiem w celu uzyskania wiadomości. Zrobiłeś to?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...