Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyłączyć wibracje podczas pisania w Huawei Y5?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pewien problem, otóż nie potrafię znaleźć opcji wyłączenia wibracji przy pisaniu w Huawei Y5, wie ktoś jak to zrobić?

Opublikowano

Ustawienia > Język i wprowadzanie > Klawiatura > Ustawienia Klawiatury.

Tam będzie.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Ustawienia > Język i wprowadzanie > Klawiatura > Ustawienia Klawiatury.

Tam będzie.

Nie mam czegoś takiego jak "Język i wprowadzanie", a w ustawieniach klawiatury nie ma. :/
Opublikowano

Nie mam czegoś takiego jak "Język i wprowadzanie", a w ustawieniach klawiatury nie ma. :/

A tutaj nie ma?

http://androidwidgetcenter.com/android-tips/disable-keyboard-vibration-huawei/

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Przecież tutaj też mi każą wejść w "Język i wprowadzanie"... W ustawieniach klawiatury i dźwięku także nie znalazłem :/ Dzięki za link ale to nie to.

Może mógłbym napisać mailem bezpośrednio do Huaweia?

Nie masz w ustawieniach opcji wyszukiwania?

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

W ustawieniach dźwięku są wszystkie konfiguracje dla wibracji, tam jak widać jeszcze nie zaglądał.

W ustawieniach klawiatury też są ustawienia dźwięków dla klawiatur które MA ZAINSTALOWANE, tam też na pewni jeszcze nie zaglądną. Otworzył pewnie tylko zakładkę nawet nie klikając na konfigurację klawiatur i nie konfigurował nic. Domyślnie powinny być dwie, Google i Huawei .

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Poszukaj w Dźwięki i wibracje (czy jakoś tak), tam są różne ustawienia dźwięki i wibracji i tam powinno być (przeszukaj i przeklikaj wszystko).

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

JacoH  tam jest ale to zależy znowu jaką klawiaturę załączył, nawet nie raczył podać którą klawiaturę używa.

W Huawey w zależności od modelu są czasami nawet trzy klawiatury do wyboru i we wszystkich dziwki należy wyłączyć w KONFIGURACJI KONKRETNEJ KLAWIATURY a nie wszystkich klawiatur. 

Jak widać na screnach jest opcja jak byk 

919661450176577148476.png

683131450176930148476.png

107621450176577148476.png

Opublikowano

JacoH tam jest ale to zależy znowu jaką klawiaturę załączył, nawet nie raczył podać którą klawiaturę używa.

W Huawey w zależności od modelu są czasami nawet trzy klawiatury do wyboru i we wszystkich dziwki należy wyłączyć w KONFIGURACJI KONKRETNEJ KLAWIATURY a nie wszystkich klawiatur.

Jak widać na screnach jest opcja jak byk

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Dzięki za screeny i opis jednak tu nie ma czegoś takiego :/ Klawiatury to Tuch Pal X i AOSP.

Opublikowano

No to co że masz inne, jak napisałem  masz wszystko w ustawieniach tych klawiatur 

Opublikowano

No to co że masz inne, jak napisałem masz wszystko w ustawieniach tych klawiatur

Dzięki za odpowiedź. Musiałem trochę pogrzebać. Znalazłem w dźwiękach. :)

Lecą lajki.

Opublikowano

Bywa, sam właśnei sprawdziłem na zdechlaku Y530 , . 

Jest w dźwiękach, ale wyłącza tylko dla Huawei klawiatury wibracje ( mimo że ma w swoich ustawieniach tą samą opcję czyli opcja jest 2x) , drugą mam SwiftKey i ją trzeba w jej ustawieniach. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...